SRBOMRZAC MEĐU SVOJIMA: LAŽNI fudbaler u LAŽNOJ državi!

Autor:

Sport

09.09.2023

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sličan se sličnom raduje.

SRBOMRZAC MEĐU SVOJIMA: LAŽNI fudbaler u LAŽNOJ državi!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Švajcarske igraju meč kvalifikacija za EP protiv takozvanog Kosova u Prištini, a sva pažnja usmerena je na kapitena gostiju Granita Džaku.

Čovek koji ima krizu idntiteta( malo je Švajcarac, a malo Albanac) dao je izjavu za tamošnje medije.

- Odigrao sam dosad mnogo posebnih utakmica, ali ova će biti drugačija od svih ostalih. Moja porodica je ovde, dolazim na Kosovo svako leto da obiđem familiju. Sedam do deset dana svako leto sam ovde. Mogu da se krećem slobodno ovde, imam mir i spokoj. Ljudi me ovde poštuju, kao i ja njih - rekao je Džaka, pa nastavio.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džaka i Šaćiri

 

- Sa pojedinim fudbalerima Kosova sam prijatelj, ali kada utakmica počne sve se zaboravlja. Želim pobedu i tri boda. Ne želim da me bilo šta ometa ka tom cilju. Osim toga, želim da uživam dok sam ovde - zaključio je Granit.

Švajcarska je na čelu grupe I sa 10 osvojenih bodova, dok je takozvnao Kosovo na pretposlednjem petom mestu i osvojena tri boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading