JOVETIĆ RAZOČARAN: Nismo za to što mislimo da jesmo!

Autor: Tanjug

Sport

08.09.2023

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni napadač otvorio dušu.

JOVETIĆ RAZOČARAN: Nismo za to što mislimo da jesmo!

Foto: Tanjug/AP

Stevan Jovetić protiv Litvanije

Fudbalski reprezentativac Crne Gore Stevan Jovetić izjavio je da je razočaran remijem sa Litvanijom u meču grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti odigrano naredne godine u Nemačkoj.

Litvanija i Crna Gora odigrale su u Kaunasu 2:2. Litvanija je do izjednačenja stigla u 94. minutu.

- Bilo je teško, u prvom poluvremenu je Litvanija bila bolja. U drugom smo počeli da igramo, dali dva gola, ali nismo dorasli svemu ovome kada ne možemo da sačuvamo prednost nekoliko minuta. Istina je da nismo za to što mislimo da jesmo - rekao je Jovetić, prenose "Vijesti".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stevan Jovetić protiv Litvanije

Crnogorski fudbaler Stefan Savić takođe je bio razočaran rezultatom.

- Bila je turbulentna utakmica, a ovaj remi nam dosta otežava. Rekao sam da će odlučivati detalji, da moramo da budemo iskusni, da odigramo 'mangupski'... Nismo to uradili, primili smo gol u 94. i ostaje nam da žalimo - istakao je Savić.

Crna Gora se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli grupe G kvalifikacija za EP 2024. sa pet bodova. Crna Gora će u nedelju na svom terenu dočekati Bugarsku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading