NOVI LIST U HUMSKOJ: Tole ponovo na čelu Partizana?

Autor:

Sport

07.09.2023

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike promene u "parnom valjku".

NOVI LIST U HUMSKOJ: Tole ponovo na čelu Partizana?

Foto: Starsport

Milorad Vučelić je nedavno napustio mesto predsednika FK Partizan, a crno-beli će zbog toga oformiti Radnu grupu na čijem će čelu biti Tomislav Karadžić.

Radna grupa će za cilj imati i potpunu konsolidaciju kluba, ali i pripremu klupske Vanredne izborne skupštine na kojoj će biti imenovan novi predsednik, piše "Telegraf".

Osim popularnog Toleta, koji se u Humsku vraća posle 15 godina, Radnu grupu bi trebalo da čine bivši generalni sekretar crno-belih Žarko Zečević, počasni predsednik Partizana Ivan Ćurković, a pominje se ime i bivšeg sportskog direktora, koji je trenutno potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije - Nenad Bjeković. Takođe, spekuliše se i o čoveku iz sveta biznisa, ali se njegovo ime zasad čuva u tajnosti.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Žarko Zečević

Prvi sastanak je već obavljen u utorak, a u četvrtak bi trebalo da se održi i drugi.

Ono što je za sada poznato je da su svi pomenuti zainteresovani da se vrate u klub i pomognu mu da stane na noge.

Radna grupa bi za početak imala zadatak da finansijski stabilizuje klub, a zatim i pripremi nove izbore, imenuje predsednika, kao i novi Upravni odbor, pošto aktuelni posle odlaska Milorada Vučelića više nema nadležnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Navijaci

07.09.2023 21:28

Bravo ,TOLE ljudino