NAKON AFERE SA MAJOM MARINKOVIĆ, DESINGERICINA SUPRUGA PREKINULA TIŠINU: Puče istina o njihovom braku!

Autor:

Zabava

07.09.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desingericina supruga otkrila detalje o njihovom braku, koje do sada javnost nije znala.

NAKON AFERE SA MAJOM MARINKOVIĆ, DESINGERICINA SUPRUGA PREKINULA TIŠINU: Puče istina o njihovom braku!

Foto: ATAImages

Reper Dragomir Despić Desingerica postao je poznat po brojnim skandalima, a u javnosti je trenutno aktuelan zbog navodne afere sa Majom Marinković.

Svi su se pitali kako njegovo ponašanje komentariše i njegova supruga, Nevena, sa kojom ima ćerku, a ona je za medije otkrila do sada nepoznate detalje, koje se tiču njihovog odnosa, odnosno braka:

Republika

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Desingerica

 

- Dragomir i ja smo zajedno već 11 godina, od toga poslednje 3 godine u braku. Upoznali smo se preko zajedničke drugarice. To je bilo još u periodu srednje škole. Drugarica i ja smo otišle na piće, a onda je došao i on. Ostalo je istorija - rekla je Nevena za Alo!

- Istina je da sam bila u rijalitiju, ali to je bilo baš davno. Moje učešće je trajalo svega dve nedelje - rekla je ona, pa se osvrnula na odnos sa Gastozom, koji je tada sve činio kako bi je osvojio.

Republika

Foto: Instagram

Nevena

 

- Ne znam da li bih mogla da kažem da me je Gastoz muvao, on je samo istakao kako voli devojke sa kovrdžavom kosom - objasnila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading