TRAMPA ZA TRAMPA? Bivši američki predsednik OTKRIO: Oni su spremni na TO!

Autor:

Svet

07.09.2023

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Donald Tramp se suočava sa 91 optužbom u četiri krivična slučaja.

TRAMPA ZA TRAMPA? Bivši američki predsednik OTKRIO: Oni su spremni na TO!

Foto: Tanjug/AP

Bivši američki predsednik Donald Tramp poručio je da neće odustati od trke za Belu kuću čak i ako mu tužilaštvo obeća da će povući sve optužnice.

Tramp se suočava sa 91 optužbom u četiri krivična slučaja, a on optužnicu naziva političkim procesom i pokušajem Demokratske stranke da spreči njegovu kandidaturu za novi mandat na mestu predsednika SAD, prenose Novosti.

U intervjuu objavljenom na sajtu američkog novinara Hjua Hjuita, Tramp ne isključuje da će mu biti ponuđena trampa - odustajanje od svih optužbi u zamenu za njegovo povlačenje iz predsedničke trke i politike.

- Mislim da su oni spremni na to. Mislim da bi to uradili upravo sada - navodi Tramp i ističe da neće pristati na takve ponude.

Ukoliko bude osuđen, Trampu preti kazna od 20 godina zatvora, a ako za svaku tačku optužnice bude osuđen maksimalno, a te kazne se budu sabirale, može dobiti više od 700 godina zatvora.

Sve ankete pokazuju da će Donald Tramp ubedljivo pobediti ostale republikanske kandidate u trci za nominaciju za Belu kuću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading