DA LI JE MAJA PRISTALA NA OVO?! Desingerica javno ponizio ženu, pa joj stavio povodac i naterao je da kleči!

Autor:

Zabava

13.08.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni reper, Dragomir Despić Desingerica, ne prestaje da šokira javnost!

DA LI JE MAJA PRISTALA NA OVO?! Desingerica javno ponizio ženu, pa joj stavio povodac i naterao je da kleči!

Foto: ATA Images

Popularni reperi, Desingerica i Pljugica, već su poznati po brojnim skandalima, a Dragomir Despić u žiži je javnosti zbog navodne afere sa kontroverznom zadrugarkom, Majom Marinković, sa kojom je uhvaćen u Crnoj Gori.

Despić ne prestaje da šokira, a nedavno je na njegovom Instagram profilu osvanula fotografija sa kolegom, na kojoj obojica stoje, dok na povocu drže devojke, koje kleče ispred njih.

Republika

Foto: M.P./ATAImages

Desingerica i Pljugica

 

Po svemu sudeći, ovo je bilo u svrhu snimanja spota, a nikome nije bila jasna namera i poruka ovakvih scena. Dve devojke su nosile fantomku, dok su ih Desingerica i Pljugica držale su ih na lancu. Komentari su se nizali, a korisnici društvenih mreža nisu mogli da sakriju gađenje.

- "Ali ove dve vezane lancima...", " Da li su dresirane?", "Kako vas nije sramota?", "Ovo je blamiranje i ponižavanje,  na šta ovo liči"... - glasili su samo neki od komentara ispod ove fotografije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
mirka

13.08.2023 21:17

pa ove dve za bolje i nisu, placene su za to, a da li to treba za novac da rade i da li ih je sramota, pa to pitajte njih i njihove roditelje

nedeljko

26.08.2023 09:25

katastrofa