HUMSKA PODRHTAVA: Brazilac STIŽE u Partizan?!

Autor:

Sport

13.08.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo bi bilo ogromno pojačanje za tim iz Humske ulice.

HUMSKA PODRHTAVA: Brazilac STIŽE u Partizan?!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

Nema nikakve dileme, Brazilac Leonardo je jedan od najboljih stranaca koji su igrali u ekipi Partizana u 21. veku.

Stigao je iz Anžija, proveo je samo godinu dana u Humskoj, ali je za to vreme uspeo da postane miljenik navijača, koji se i danas sećaju njegovih sjajnih partija. Igrao je za Partizan u sezon i2016/17, a za to vreme je postigao 24 gola, na 34 prvenstvene utakmice, a sa crno-belima je uspeo da osvoji duplu krunu.

Između ostalog, postigao je i dva pogotka u derbiju na Marakani, koji je Partizan rešio u svoju korist sa 3:1, kojim je zapravo i stigao do titule. Kasnije je prodat u Al Ahli za četiri miliona, a od tog trenutka svi navijači "parnog valjka" razmišljaju o njegovom povratku. Sada je Brazilac odlučio da raspali maštu fanova beogradskog kluba.

Foto: Starsport

Leonardo u dresu Partizana

- Oduvek sam znao da ću se jednog dana vratiti u ovu zemlju. Ponosan sam što mogu da kažem da sam na ovom mestu proživeo najbolje trenutke u karijeri - napisao je Leonardo u svojoj objavi na Instagramu.

Jasno, ona je odmah izazvala reakciju navijača, a mnogi su odmah počeli da se pitaju da li Leonardo nešto najavljuje. Posle Al Ahlija, Leonardo je igrao za Al Vahdu, Šabab Al Ahli, Maringu, odnosno Cianorte. Karijera mu je u "slobodnom padu", ali bi i takav izvesno bio pojačanje za ekipu koju sa klupe predvodi Igor Duljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading