HUMSKA PODRHTAVA: Novi stranac u dresu Partizana!

Autor:

Sport

03.08.2023

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper stiže u redove beogradskog kluba.

HUMSKA PODRHTAVA: Novi stranac u dresu Partizana!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

Fudbalski klub Partizan nije na najbolji način započeo sezonu u Superligi Srbije, pošto su u meču prvog kola odigrali samo 3:3, na gostovanju ekipe TSC-a u Bačkoj Topoli.

Razlog neuspehu je i slabija igra u odbrani "parnog valjka", pošto se i dalje traži dvojac koji će činiti centralni deo odbrane. Jedan će biti Svetozar Marković, dok grobari sa nestrpljenjem čekaju da saznaju ko će stići u Humsku na poziciji štopera.

Dugo se spekulisalo da bi to mogao da bude Matija Nastasić, nekadašnji reprezentativac Srbije, koji je ranije već nastupao za crno-bele, međutim, od toga nema ništa.

Foto: Profimedia

Matija Nastasić neće pojačati Partizan

Nekoliko nedelja su čelnici kluba iz Humske vodili pregovore sa bivšim defanzivcem, dali su mu rok do kada treba da se izjasni, ali on to nije uradio, pa se Partizan okreće novim rešenjima.

Kako prenosi "Mozzart sport", ekipa Igora Duljaja će uskoro dobiti novog štopera, a to će, bez ikakve dileme, biti strani fudbaler. Dodatna olakšica je i novo pravilo, po kom se igrači iz zemalja Evropske unije ne tretiraju kao stranci u Mozzartbet Superligi Srbije.

Podsetimo, crno-beli, osim prvenstva imaju i obaveze u kvalifikacijama za Ligu konferencija, gde će se naredne nedelje, u prvom meču trećeg kola, sastati sa Sabahom ili RFS-om (Sabah slavio 2:0 u prvom meču), pa treba očekivati da u Humskoj brzo deluju i da ćemo uskoro videti deseto pojačanje u ovom prelaznom roku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading