PARTIZAN BLIZU VELIKOG POJAČANJA: Crno-beli spremili "BOMBU", grobari u TRANSU!

Autor:

Sport

20.07.2023

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrlo lako bi poslednja linija "parnog valjka" mogla da postane znatno jača.

PARTIZAN BLIZU VELIKOG POJAČANJA: Crno-beli spremili "BOMBU", grobari u TRANSU!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj

Matija Nastasić, nekadašnji reprezentativac Srbije, mogao bi ovog leta da se vrati u ekipu Partizana.

Kako prenosi "Mozzart sport", prvi koraci su već napravljeni, poslednjih dana su pregovori intenzivirani, pa bismo štopera vrlo lako mogli da vidimo ponovo u Humskoj.

U prošloj sezoni je Nastasić nastupao za Majorku, Španci su odlučili da mu se zahvale na saradnji, pa je Matija od tada bez kluba. Ipak, to bi uskoro moglo da se promeni, jer Partizanu treba baš ono što Nastasić jeste, iskusan štoper, koji bi komandovao odbranom.

Dugo se Srbin mučio sa formom i povredama, prošle sezone je odigrao svega 14 ligaških utakmica u Primeri, na kojima je upisao jedan pogodak, pa su povrede verovatno i glavni razlog zašto se klub sa Balearskih ostrva rastao sa štoperom.

Foto: Profimedia

Matija Nastasić u dresu Fiorentine

Poslednjih nekoliko prelaznih rokova se pojavljivala i opcija da Matiju Nastasića vidimo u Partizanu, do toga nije dolazilo, a čini se da bi ovo možda bio i pravi trenutak da se bivši as Mančester sitija vrati u Humsku.

Štoper je Humsku napustio još 2011. godine, kada je 2.500.000 evra prešao u Fjorentinu. Kasnije je igrao za Mančester Siti i Šalke, pre nego što je stigao Španiju, gde se zadržao samo jednu sezonu.

Bio je i standardan reprezentativac Srbije, a u dresu "orlova" je napisao 34 nastupa, ali bez postignutog pogotka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading