PREDSEDNIK VUČIĆ NAKON SASTANKA SA PATRIJARHOM I DODIKOM: Obeležavanje Dana sećanja na stradale u "Oluji" biće u Prijedoru 4. avgusta

Autor:

Vesti

20.07.2023

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije se oglasio na Instagramu.

PREDSEDNIK VUČIĆ NAKON SASTANKA SA PATRIJARHOM I DODIKOM: Obeležavanje Dana sećanja na stradale u "Oluji" biće u Prijedoru 4. avgusta

Foto: prinscreen/instagram

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa poglavarom SPC patrijarhom Porfirijem i predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

- Sa patrijarhom Porfirijem i Miloradom Dodikom sam razgovarao o svim ključnim nacionalnim pitanjima za srpski narod. Dogovoreni su važni zajednički sastanci u bliskoj budućnosti na teritoriji Republike Srpske, a patrijarh i ja prihvatili smo predlog predsednika Dodika da obeležavanje Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji "Oluja", bude održano u Prijedoru 4. avgusta - objavio je predsednik na svom Instagram nalogu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (59)

Loading
Lela

20.07.2023 13:59

Dan sećanja nastradali u Oluji održaće se u Prijedor 4avgusta.

mile

20.07.2023 14:02

Nikada nećemo zaboraviti taj progron Srba. Hvala predsednicima Srbije i RS što gajee kulturu sećanja na sve naše žrtve.

NadjaMil

20.07.2023 14:02

Nadam se da će svi učesnici sastanka imati otvoren um i volju za rešavanjem ključnih izazova sa kojima se suočavaju naša država i region. Ovo je prilika da se otvore važni dijalozi i pitanja koja se tiču verskih sloboda, političke saradnje i ekonomske stabilnosti.

Tijana

20.07.2023 14:03

Kao i svake godine i ove cemo obeleziti Oluju dan secanja na stradale i prognane, mnogo tragedija nas je zadesilo u proslosti.