SEVERINA SVETLO NA KRAJU TUNELA! Da li je Partizan KONAČNO POGODIO sa pojačanjem?

Autor:

Sport

21.07.2023

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li napadač da krene putem Rikarda Gomeša, Leonarda, Uroša Đurđevića, Lamina Dijare, Klea...

SEVERINA SVETLO NA KRAJU TUNELA! Da li je Partizan KONAČNO POGODIO sa pojačanjem?

Foto: Miroslav Todorović, FK Partizan

Ksander Severina postiže gol protiv Mladosti GAT

Crni oblaci već neko vreme kruže iznad Humske.

Fudbalski klub Partizan nalazi se u velikoj krizi, ekipa je dugo bez trofeja (poslednji osvojen Kup u sezoni 2018/19), još duže bez titule (od sezone 2016/17), te su navijači digli ruke i očekivanja su sve manja.

Letnji prelazni rok u kom je Crvena zvezda stigla do nekoliko fenomenalnih pojačanja, dok čelnici Partizana nisu blistali, ne uliva nadu da će se nešto promeniti i u predstojećoj sezoni. Ipak, svetlo na kraju tunela ipak postoji i zove se Ksander Severina!

U Humsku je stigao kao slobodan igrač, a odmah pošto je zadužio crno-beli dres zablistao je na prijateljskoj utakmici protiv Mladosti GAT (3:1) gde je bio strelac čak dva gola!

Srećan sam sa svoja dva gola u mom prvom meču posle dugo vremena, ovo su tek prva dva od mnogo koliko ih očekujem ove sezone - kratko je rekao momak čije je prezime upečatljivo, posebno na Balkanu, te je najavio da bi mogao da dominira u danima koji su pred nama.

Republika

Foto: Starsport

Ksander Severina

 

Grobari su ostali bez svog ljubimca, Rikarda Gomeša, i možda bi baš Ksander Severina mogao da zauzme njegovo mesto i krene putem kojim su pre reprezentativca Zelenortskih ostrva išli i Leonardo, Uroš Đurđević, Lamin Dijara, Kleo...

Ipak, treba biti oprezan jer je u bliskoj prošlosti bilo igrača koji su na početku zablistali, a onda potonuli. Poslednji u nizu definitivno je nestali Fuseni Dijabate koji nije ispunio očekivanja.

Kada se sve sabere i oduzme - ako se po jutru dan poznaje, Severina će ostaviti dubok trag u Partizanu i deluje da su čelnici kluba iz Humske konačno pogodili sa pojačanjem! Navijači su sa razlogom oprezni, ali ako Holanđanin nastavi u ovom stilu grobari bi mogli da dobiju novog ljubimca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading