PRAVO LICE REPERA DESINGERICE ISPLIVALI NA VIDELO: Svi ga znate po skandaloznim nastupima, a EVO ČIME SE ZAISTA BAVIO U PROŠLOSTI!

Autor:

Zabava

30.08.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desingerica je trenutno hit na internetu, a evo šta se krije iza svega!

PRAVO LICE REPERA DESINGERICE ISPLIVALI NA VIDELO: Svi ga znate po skandaloznim nastupima, a EVO ČIME SE ZAISTA BAVIO U PROŠLOSTI!

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica, već nedeljama unazad privlači pažnju javnosti svojim razudzdanim ponašanjem na nastupima, gde goste udar patikom i čarapom po glavi.

Kontroverzni reper je rođen u Beogradu 1993. godine. Od malih nogu se bavio košarkom, a od 2019. godine i tetoviranjem i ima svoj studio. Muzičku karijeru je započeo sa Lukom Bijelovićem, koji je poznatiji kao Pljugica.

 

Najveći nastup bio im je na festivalu "Belgrade Music Week", kad su nastupali pred nekoliko desetina hiljada ljudi i simulirali odnose polivajući se pivom i stavljajući limenke na polni organ, pisao je Pink.

U julu, reper je doživeo saobraćajnu nezgodu, kada je sleteo kolima u provaliju, a skupoceni automobil marke " Chevrolet Corvette" potpuno je bio demoliran. Sa reperom je u tom trenutku bila i nejgova žena, a oboje su pukom srećom prošli nepovređeno.

Inače, Desingerica je u dugogodišnjem braku sa lepom i zgodnom Nevenom, koja mu je rodila naslednicu, o kojoj se oboje staraju najbolje što mogu.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading