MENADŽERKA DESINGERICE UDARILA NA DRAŠKA STANIVUKOVIĆA: "Sraman je potez gradonačelnika Banjaluke"

Autor:

Zabava

17.08.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžerka repera Desingerice se oglasila!

MENADŽERKA DESINGERICE UDARILA NA DRAŠKA STANIVUKOVIĆA: "Sraman je potez gradonačelnika Banjaluke"

Foto: printscreen/instagram

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković otkrio je da ne podržava koncert repera Desingerice (Dragomira Despića) i Pljugice (Luke Bijelovića) koji treba da se održi u Republici Srpskoj.

On je istakao da je njegova dužost da prati koje vrednosti se plasiraju deci, te je izdao naredbu nadležnim odeljenjima da analiziraju sam događaj.

Foto: instargam.com/draskostanivukovic, printscreen/tiktok

Draško Stanivuković o Desingerici

 

- Sve što imam reći je da je ovo sraman potez gradonačelnika. Dva momka iz Srbije da budu zabranjeni u Republici Srpskoj je sramno. Sramno prvenstveno za njegovu funkciju, a potom je sramno i što ne osluškuje želje svojih mladjih sugrađana. Nama je zabranjen koncert gde je prodato više od 4000 karata koje su kupili građani Banjaluke, grada gde je on gradonačelnik. Desingerica i Pljugica vole Banja Luku, to je mesto gde se osećaju kao kod svoje kuće, tako su prihvaćeni i jako su zahvalni zbog toga. Ovo je vrlo nepromišljen potez uvaženog gradonačelnika. Ovom prilikom se izvinjavamo omladini Banjaluke na nepromišljenom potezu njihovog gradonačelnika i obećavamo da se družimo uskoro-izjavila je PR popularnog dvojca, Tamaru Marić.

Foto: Instagram.com

Desingerica Instagram

 

Podsetimo, Draško Stanivuković jutros se oglasio na društvenim mrežama i rekao kako ne podržava dolazak i nastup Desingerice i Pljugice u gradu čiji je on gradonačelnik.

- Banjaluka ne učestvuje u organizaciji i ne podržava održavanje koncerta izvođača pod nazivom "Desingerica i Pljugica". U vezi sa tim izdao sam naredbu svim našim preduzećima kao i nadležnim odeljenjima da prilikom dobijanja zahteva za davanje u zakup javne površine analiziraju sam događaj i upoznaju se sa sadržajem istog koji se planira izvoditi na javnim površinama na teritoriji grada Banja Luka. Shodno tome, svi događaji i manifestacije koje se ocene kao neprimjereni neće dobiti dozvole Grada. Naša dužnost je da pratimo koje se to vrednosti plasiraju našoj deci, omladini i sugrađanima - piše u objavi Draška Stanivukovića na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading