STANIVUKOVIĆ TRAŽI ZABRANU DESINGERICE I PLJUGICE! Gradonačelnik Banjaluke izdao hitnu NAREDBU nadležnim organima!

Autor:

Zabava

17.08.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Draško Stanivuković šokiran ponašanjem skandaloznih repera!

STANIVUKOVIĆ TRAŽI ZABRANU DESINGERICE I PLJUGICE! Gradonačelnik Banjaluke izdao hitnu NAREDBU nadležnim organima!

Foto: instargam.com/draskostanivukovic, printscreen/tiktok

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, se oglasio i poručio da ne podržava koncert skandaloznih repera Dragomira Despića Desingerice i Luke Bijelovića Pljugice, koji bi trebalo da se održi u Republici Srpskoj.

On je podelio slike sa jednog od njihovih poslednjih nastupa na Crnogorskom primorju, gde Desingerica patikom laganim pokretima udara devojku iz publike po glavi, te napisao sledeće saopštenje:

- Banjaluka ne učestvuje u organizaciji i ne podržava održavanje koncerta izvođača pod nazivom "Desingerica i Pljugica". U vezi sa tim izdao sam naredbu svim našim preduzećima kao i nadležnim odeljenjima da prilikom dobijanja zahteva za davanje u zakup javne površine analiziraju sam događaj i upoznaju se sa sadržajem istog koji se planira izvoditi na javnim površinama na teritoriji grada Banjaluka. Shodno tome, svi događaji i manifestacije koje se ocene kao neprimereni neće dobiti dozvole Grada. Naša dužnost je da pratimo koje se to vrednosti plasiraju našoj deci, omladini i sugrađanima - poručio je Draško putem objave na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instargam.com/draskostanivukovic

Draško Stanivuković

Neumesne nastupe ovog dvojce često osuđuju javne ličnosti, među kojima je prvi Sloba Radanović, sa kojim su imali javni rat. Desingerica se nedavno našao i u centru drugog skandala, kad su se pojavili navodi o njegovoj navodnoj aferi sa bivšom zadrugarkom Majom Marinković, sa kojom je usnimljen u jednom bazenu, a koja ne propušta njegove nastupe.

Republika

Foto: Instagram.com

Desingerica i Maja Marinković

Podsetimo, Desingerici i Pljugici je nedavno otkazan nastup u Prijedoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Didije

17.08.2023 23:34

A nije mu čudno i nije nenormalno ono sa begićem 😂