OTKRIVEN MOTIV UBISTVA NIZAME: Monstrum krvnički prebio i pucao u majku svog deteta jer je u GLAVU UVRTEO JEDNU STVAR

Autor:

Hronika

17.08.2023

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sulejmanović je u svoj bolesni um ubacio crv sumnje da je NIzama pre njega bila u vezi sa njegovim narko bosom.

OTKRIVEN MOTIV UBISTVA NIZAME: Monstrum krvnički prebio i pucao u majku svog deteta jer je u GLAVU UVRTEO JEDNU STVAR

Foto: Dnevni Avaz/ A.Bešić, Facebook

Istragom zločina nezapamćenih razmera u BiH, otkriven je motiv monstruma Nermina Sulejmanovića(35) za zversko ubijanje nevenčane supruge Nizame Hećimović(38). Osim besa koji je kod bodibildera izazvala Nizama kada ga je prijavila za porodično nasilje, višestruki ubica je u svojoj glavi konstruisao i priču o njenoj navodnoj vezi sa Elvirom Kuduzovićem njegovim šefom u podzemlju.

  - Nermin je bio ubeđen da je njegova žena ranije bila u ljubavnoj vezi sa Elvirom Kuduzovićem, vođom lokalne narko bande čiji je i on bio član - ispričao je istražnim organima jedan Gradačanin.  

Foto: Tviter/printscreen

Ilustracija/gore automobili

Bosansko-hercegovački mediji otkrili su da postoje indicije da je Sulejmanović veče pre krvavog pira zapalio dva Kuduzovićeva luksuzna automobila. 

Samo noć pre krvavog pohoda u Gradačcu, na području Brčkog su zapaljena dva skupocena automobila koja su pripadala upravo njegovom "šefu", Elviru Kuduzoviću - ispričao je dobroobavešteni izvor  za portal politicki.ba.

Istražni organi pomno istražuju ove navode i dovode u vezu paljenje Kuduzovićevih automobila sa masakrom koji je usledio. Policije je dobro poznata veza Nermina Sulejmanovića sa Kuduzovićem i ništa čudno ne vide u tome da je sa nekadašnjim bosom u krijumčarenju droge bio u zavadi, budući da je česta pojava da se u tim krugovima dešavaju promene preko noći i da je kratak put od bliskog saradnika do ljutog neprijatelja.

- Nermin Sulejmanović je sa Alenom Kuduzovićem, Elvirovim bratom hapšen je u Hrvatskoj u okviru velike policijske  akcije "Nikita". Njih dvojica su bili deo kriminalne grupacije koja je iz Albanije do Hrvatske prebacila 806 kilograma marihuane. Sulejmavić je priznao krivicu i nakon okončanja postupka se vratio u BiH gde je nastavio da radi za kriminalnu grupu Elvira Kuduzovića - piše bosanski portal. 

Podsetimo, Sulejmanović je 11. avgusta nakon što je ubio nevenčanu suprugu i majku njihove desetomesečne ćerkice, ostavio dete da leži u lokvi krvi u otišao dalje u krvavi pohod. Ubio je Denisa Ondera i njegovog oca Đengiza na dve različite lokacije u gradu,  zbog sukoba koji su pre više godina imali kada se ubica zabavljao sa Denisovom sestrom. 

U krvavom piru, bodibilder je ranio troje ljudi i potom presudio sebi upucavanjem u glavu, kada ga je opkolila policija.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading