"PRIČAMO O LUDACIMA, KOJI TURAJU LJUDIMA ČARAPE NA GLAVU" Andreana Čekić žestoko oplela po Desingerici, pa se obratila Drašku Stanivukoviću!

Autor:

Zabava

24.08.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreana Čekić ponizila repera Desingericu, zbog lošeg ponašanja na nastupima!

"PRIČAMO O LUDACIMA, KOJI TURAJU LJUDIMA ČARAPE NA GLAVU" Andreana Čekić žestoko oplela po Desingerici, pa se obratila Drašku Stanivukoviću!

Foto: ST/Nemanja Pančić, E-stock

Nakon što se pojavio skandalozan snimak, na kom reper Dragomir Despić poznatiji kao Desingerica mokrom čarapom na nastupu u Crnoj Gori gađa publiku, gradonačelnik Banjaluke odlučio je da njegov nastup zabrani. Draško Stanivuković oglasio se tim povodom, te poručio da apeluje na manjak kulture koji Desingerica propagira kako u pesmama, tako i u nastupima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Tim povodom se sad oglasila i Andreana Čekić, koja je podržala Stanivukovića, te iznela svoj sud o Desingerici i čitavom projektu:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- To su oni što turaju ljudima čarape na glavu? Čuo sam da su zabranjeni, nek im je, biću iskrena. Čula sam da je rekao da nije primereno, pa i nije. Šta treba sutra da dočekamo da ti neko s... po glavi. To nema veze s muzika, to je neki internet geg, hajp, to se povampirilo. Ne treba im davati puno na značaju, zašto? Kad pitaš nekog kao mene, ja se bavim ozbiljnom muzikom, i mi pričamo o ludacima, koji turaju čarape ljudima u facu. S druge strane, svaka čast, treba imati ideju, oni su imali tu ideju i to funkcioniše, oni će zaraditi neke parice i to će proći - rekla je Aleksandra za Pink. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading