ŠOK U HUMSKOJ: Partizan ostao bez STRANCA!

Autor:

Sport

07.09.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se dugo zadržao u Humskoj.

ŠOK U HUMSKOJ: Partizan ostao bez STRANCA!

Foto: Starsport

Saga oko Fusenija Dijabatea, bivšeg fudbalera Partizana, konačno je završena nakon više meseci pregovora.

Dijabate će nastaviti svoju karijeru igrajući za švajcarski klub Lozanu, a prema informacijama koje prenosi "Sportski Žurnal", klubovi su postigli dogovor koji će na račun Partizana doneti 600.000 evra, s mogućnošću da taj iznos poraste na čak milion evra, uz bonuse.

Fudbaler iz Malija je bio predmet brojnih kontroverzi tokom svog boravka u Partizanu. Iako je pokazivao svoje fudbalske veštine na evropskim utakmicama, njegove partije u Superligi nisu bile impresivne. Dva puta je kasnio na pripreme, a nedolazak na početak ove sezone označio je kraj njegovog boravka u klubu, pa se samo tražilo gde će nastaviti karijeru.

Foto: Starsport

Fuseni Dijabate u dresu Partizana

Partizan je očekivao da će zaraditi više novca od transfera Dijabatea, s obzirom na njegove dobre igre u evropskim takmičenjima. Međutim, konačni dogovor donosi klubu značajnu finansijsku nadoknadu, iako je možda manja nego što su se nadali.

Odlazak Dijabatea iz Partizana znači da će se sada fokusirati na novu etapu svoje karijere u Lozani, gde će imati priliku da pokaže svoj potencijal i doprinese uspesima svog novog tima. 

Podsetimo, Malijac je odigrao 32 meča u Superligi, na kojima je postigao dva gola, dok je u Evropi pet puta bio strelac, na 12 odigranih susreta u crno-belom dresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading