SVI KAO BELIĆ! Duljaj poslao jasnu poruku svojim igračima!

Autor:

Sport

02.09.2023

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg Partizana nahvalio vezistu.

SVI KAO BELIĆ! Duljaj poslao jasnu poruku svojim igračima!

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Fudbaleri Partizana eliminisani su iz međunarodnih takmičenja, pa će u sezoni 2023/24 igrati samo u granicama Srbije.

Crno-beli na taj način mogu da se fokusiraju na domaće prvenstvo, a prvi meč nakon ispadanja od Nordsjelanda igraće protiv IMT-a.

Taj duel zakazan je za nedelju od 20 časova, na Krovu, a uoči njega je svoja očekivanja izneo šef stručnog štaba "parnog valjka" Igor Duljaj.

- Ispali smo iz Evrope, što naravno nije pohvalno. Igramo protiv jedne od najmlađih ekipa u ligi, jedno od najprijatnijih iznenađenja. Tim koji je dobio Čukarički sa 3:0, a mogli su da uzmu bodove i u Bačkoj Topoli. Sa druge strane, ovo je poslednja utakmica pred pauzu. Drugačija je podloga u odnosu na onu na koju smo mi navikli, međutim, izuzetno važna utakmica za nas, posebno što smo pre toga imali dva teška gostovanja protiv Vojvodine i Bačke Topole, gde smo odigrali odlične utakmice. Očekujem da ćemo i sutra odigrati onako kako znamo i umemo i naravno, ono što raduje je da ćemo imati podršku navijača. Oni će podići igru igrača na viši nivo - započeo je Duljaj konferenciju za medije.

Republika

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Nastavio je o protivniku.

Mlada ekipa, u špicu je Luković. Ekipa koja dosta trči. Tim koji nema pritisak i kolega Jandrić je odlično uklopio ekipu. Kada tim nema pritisak posebno je lako da igraju, pogotovo sada protiv Partizana, gde će imati dodatni motiv jer žele da se dokažu. Opet je najvažnije kako ćemo mi da izgledamo sutra. Danas ću posle treninga odlučiti kojih 11 će početi sutrašnju utakmicu.

Zatim je upitan za sastav protiv IMT-a.

Prvo sve zavisi od zdravstvenog biltena. U sve igrače koji su tu strašno verujem, tako da možemo da krenemo da analiziramo utakmicu prvo od trenera, pa tek onda od igrača. Igrali smo proiv tima koji je odličan, mlad,brz... Prošao je bolji tim. To ostavljamo iza sebe, sutra nam je važna utakmica, posebno što nakon toga dolazi pauza.

U revanšu protiv Nordsjelanda je ovacije sa tribina dobio samo Kristijan Belić.

Moram da budem iskren da sam čuo ovacije što se tiče Kristijana Belića, zvižduke stvarno nisam čuo. Ako je tako, onda moramo da se svi ugledamo na Belića jer je to igrač koji ostavlja srce. Ja sam mnogo puta igračima ponovio, svaki navijač može da vam oprosti lošu igru, ali nikad vam neće oprostiti ako se ne trudite do kraja. Tražiću od njih da odigraju sutra onako kako znaju i umeju, pored toga da slede primer Belića, jer je stvarno momak za primer, profesionalac koji se ne štedi i drago mi je što su navijači Partizana prepoznali u njemu jednu osobu koja daje sve od sebe, tako da će i drugi to isto učiniti, u to ne sumnjam - jasan je Duljaj.

Republika

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Progovorio je i o pojačanjima u smiraj prelaznog roka.

Dosta puta sam pričao o pojačanjima, neću više da pričam o tome. Ovo što imamo to je realnost. To su igrači koje sam ja želeo, u koje ja verujem, i igrači koji će sutra dati sve od sebe da se pobedi ekipa IMT-a.

Za razliku od Partizana, u Evropi će igrati Crvena zvezda, TSC i Čukarički.

- Više bih voleo da smo svi u Evropi. To bi bilo odlično, kako za Partizan, tako i za srpski fudbal. Njima će biti teže jer će imati dosta utakmica. Činjenica da ćemo imati više vremena da se uigramo. To jeste plus, naravno minus je što će klub biti u teškoj finansijskoj situaciji, jer nismo uspeli da se plasiramo u Evropu. Videćemo šta donosi sutrašnji dan - poručio je Duljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
VALJAKOVA ANALIZA

02.09.2023 22:59

NIJE SVE U BORBENOSTI ! AKO JE BELIC DOBAR IGRAC TI SI DULJAJE ZALUTAO U TRENERSKE VODE. PA BELIC NE MOZE LOPTU DA UZME PROTIVNIKU A DA NE DOBIJE ZUTI ILI CRVENI KARTON. TOLIKO O KVALITETU. .

PRAVI NAVIJACI i analiza

03.09.2023 17:21

@VALJAKOVA ANALIZA - Samo borbeniji od ostalih NEZNALICE u odbrani. Prosek I ISPOD !

Analiza

03.09.2023 23:27

Belic je katastrofa. PRAVI pas ne moze da uputi. SAMO srcanost KVALITET nula.