BOMBASTIK FANTASTIK: Crvena zvezda dovodi centarfora od 5 MILIONA evra!

Autor:

Sport

02.09.2023

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvak Srbije dređi kesu za Ligu šampiona.

BOMBASTIK FANTASTIK: Crvena zvezda dovodi centarfora od 5 MILIONA evra!

Foto: Starsport

Crvena zvezda će u sezoni 2023/24 igrati u Ligi šampiona, a žreb joj je za protivnike u grupnoj fazi dodelio Mančester siti, Lajpcig i Jang Bojs.

Na Marakani su svesni da moraju dodatno da se pojačaju u smiraj prelaznog roka, kako bi bili konkurentni pomenutim timovima, a spremni su da dreše kesu za dokazanog golgetera.

Navodno, izbor je pao na centarfora Adane Šerifa Ndiajea i dogovor je već postignut, piše "Mozzart sport".

Klub iz Ljutice Bogdana će Turcima na ime obeštećenja platiti 4.000.000 evra, a kroz bonuse bi visina transfera mogla da naraste i do pet miliona.

Trebalo bi da crveno-beli taj iznos plate u četiri jednake rate, a posao bi morao da bude gotov ubrzo, pošto je rok za licenciranje igrača za Ligu šampiona 4. septembar.

Ndiaje je u Tursku stigao u januaru ove godine i od tada je za Adanu na 19 mečeva postigao 12 golova, uz pet asistencija.

Senegalac ima 27 godina, visok je 190 centimetara i igra na poziciji "devetke". Takođe, može se snaći i na levom krilu ili iza najisturenijeg napadača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading