TRUDNA AMIDŽIĆEVA DEVOJKA NAPUSTILA SRBIJU: Mina spakovala kofere i otišla na luks destinaciju!

Autor:

Zabava

07.09.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelep prizor podelila na svom Instagram profilu!

TRUDNA AMIDŽIĆEVA DEVOJKA NAPUSTILA SRBIJU: Mina spakovala kofere i otišla na luks destinaciju!

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova izabranica i koleginica Mina Naumović postaće roditelji za nekoliko meseci, a lepu vest su pre nekoliko dana potvrdili za medije. Lepa Mina je u trećem mesecu trudnoće, a Ognjen je krije koliko su srećni što će dobiti prinovu, kao i da je venčanje već zakazano.

Republika

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

Mina je danas šokirala svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, kad je na svom profilu okačila fotografiju iz aviona i otkrila svima da ide na putovanje. 

Već na sledećem Instagram storiju Amidžićeva izabranica je svojim pratiocima pokazala da je stigla u Grčku, tačnije luksuznu destinaciju Mikonos.

Podsećamo, danas se pojavila vest u medijima da se Ognjen i Mina iseljavaju iz stana na Dorćolu, kako bi ga renovirali i spremili za dolazak prinove. 

Srušiće skroz stan, ceo sprat. Hoće da renoviraju po svom ukusu i da naprave sobu za bebu. Anagažovali su vrhunske arhitekte i izvođače koji će ispuniti njihove zahteve i želje. Oni će neko vreme živeti na drugoj lokaciji dok se sve to ne završi. To je dug proces i sigurno će trajati nekoliko meseci. Iseljavaju se za 10 dana - otkriva izvor, piše Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Biba

07.09.2023 21:53

Ruzna je ko lopov