UBICA KOPIRAO IGORA, PA KAO PAUK POBEGAO IZ ZATVORA! Građani u panici, POGLEDAJTE kakvu je VRATOLOMIJU IZVEO!

Autor:

Svet

07.09.2023

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opasan kriminalac pažljivo je proučavao hod stražara i njihove navike i kada su mu bili okrenuti leđima, izveo je vratolomiju koja mu je donela izlazak na slobodu

UBICA KOPIRAO IGORA, PA KAO PAUK POBEGAO IZ ZATVORA!  Građani u panici, POGLEDAJTE kakvu je VRATOLOMIJU IZVEO!

Foto: Youtube.com/9news

Brazilski kriminalac Danelo Kavalkante (34) pobegao je iz dobro čuvanog zatvora u američkom gradiću Česteru tako što je imitirao hod pauka.

Kavalkante je upotrebio tehniku bega koju je 19. maja iz istog zatvora pobegao kriminalac Igor Bolte koji je posle nekoliko minuta uhvaćen na slobodi.

Kavalkante je sačekao trenutak kada je stražar bio okrenut leđima i počeo je da se penje uz zidove poput Spajdermena.

Ono što je ubilo u pojam upravnika zatvora Hauarda Holanda je što je čuvarima trebalo sat vremena da shvate da im je zatvorenik pobegao!

Kavalkante je osuđen na doživotnu robiju zbog ubistva bivše devojke Debore Brandao. Upravnik zatvora Hauard Holand rekao je novinarima da je sigurnost zatvora već dovedena na viši nivo, priznajući im da ga boli činjenica da ni posle sedam dana Danelo nije pronađen.

- Ubica je na slobodi. Jako opasan čovek, spreman na sve, šeta ulicama a građani Čestera i okoline to znaju i s pravom su uplašeni. Mi smo krivi. Smišljamo načine kako da u potpunosti ogradimo dvorište zatvora. Kavalkante je trebalo da prođe žilet-žicu kako bi se popeo na krov, a tu prepreku Bolte nije imao. Još jedan sloj žice je dodan nakon Bolteovog bega, a službenici za sigurnost su smatrali da je to dovoljno - rekao je Holand dok je načelnik Džordž Bivens istakao da je oko zatvora vrlo težak teren za potragu" iako tu činjenicu nipošto ne misle da koriste kao izgovor.

Begunac je u međuvremenu viđen u javnosti, a vlasnik jedne kuće rekao je da ga je video u prizemlju doma.

- Tokom noći čuo sam neko komešanje u prizemlju i nekoliko puta upalio i ugasio svetlo. U tom trenutku sam pomislio: ‘Ubica mi je u kući!' Video sam ga kako izlazi iz naše kuhinje i prolazi kroz dnevnu sobu i izlazi napolje. Na sebi je imao belu majicu i nosio je torbu - rekao je čovek.

On je otkrio da je Kavalkante iz kuće uzeo voće kao i jedan nož.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading