TADIĆ ZAGRMEO KAO NIKADA! Ovo je NEDOPUSTIVO!

Autor:

Sport

02.10.2023

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Srbije nije krio bes.

TADIĆ ZAGRMEO KAO NIKADA! Ovo je NEDOPUSTIVO!

Foto: printscreen/Twitter

Dušan Tadić

Kapiten srpske reprezentacije Dušan Tadić promenio je u prelaznom roku klub i državu, ali nije navike. Doskorašnji vezista fudbalera Ajaksa prešao je u turski Fenerbahče i po dolasku u Istanbul nastavio je da briljira.

Podsetimo, vođa "orlova" upisao je pet golova i tri asistencije na 15 utakmica, ipak, preko nekih stvari ne može da pređe.

Zbog toga je Srbin posle ubedljive pobede Fenera protiv Rizespora (5:0) izašao pred kamere i dao šokantnu izjavu o kojoj bruji cela Turska, jer je direktno prozvao sudije. Iznenađenje je bilo zbog čega, kada je favorit slavio s "pet razlike", međutim, Tadić je sve priznao i naglasio da takve stvari neće da prećuti, iako ekipa trijumfuje na tako siguran način:

Foto: www.profimedia.rs

Tadić posle pobede nad Rizesporom

- Ne volim da govorim o tim temama, ali svako bi trebalo da se dobro pogleda u ogledalo i razmisli - naglasio je Tadić.

- Iste stvari se ovde dešavaju na svakoj utakmici. Ne želim previše da pričam o tome jer ne želim da budem kažnjem, ali o tim stvarima generalno treba da se pričao. Igrao sam vrhunski fudbal godinama i nikad nisam video ovako nešto - istakao je Dušan Tadić, ali nije hteo da objašnjava koja ga je situacija s ovog duela iznervirala.

Nema sumnje da mu se "sudijska četvorka - zamerila brojnim stvarima u pobedi Fenerbahčea. Kada je u pitanju lično izdanje, kapiten "orlova" je zadovoljan pobedom i rezultatom, što i nije čudo, budući da Fenerbahče sa njim u timu jedini u ligi ima maksimalan 21 bod.

Sa druge strane, predstoji velika borba za titulu u šampionskoj trci s Galataarajem (19), Adanom (14) i Bešiktašom (13).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading