CRVENA ZVEZDA ILI JANG BOJS? Ovo je najbolje poređenje šampiona Srbije i Švajcarske!

Autor:

Sport

02.10.2023

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Baraka Bahara bi trebalo da budu favoriti u sredu uveče.

CRVENA ZVEZDA ILI JANG BOJS? Ovo je najbolje poređenje šampiona Srbije i Švajcarske!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 21 čas dočekuju ekipu Jang Bojsa, u utakmici drugog kola G grupe Lige šampiona.

Oba tima su u prvom kolu doživela poraze od po 3:1, a sudeći po kvotama u kladionicama, prvak Srbije važi za favorita u duelu sa "mladim momcima".

Takođe, crveno-beli bi trebalo da imaju veće šanse za pobedu i kada se baci oko na specijalizovani sajt "Transfermarkt". Osim toga što igraju pred svojim navijačima, izabranici Baraka Bahara imaju i veću ukupnu vrednost od švajcarskog šampiona.

Ukupna vrednost Zvezdinog tima iznosi 73,03 miliona evra, dok se kompletan sastav Jang Bojsa procenjuje na 56,45 miliona.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Jang Bojsa

Najskuplji u redovima Crvene zvezde je Mirko Ivanić koji vredi čak devet miliona evra, kome u leđa gledaju Osman Bukari (6,5m), Žan Filip Kraso (6m) i Piter Olajinka (5m). Potom slede Aleksandar Dragović, Aleksandar Katai i Hvang Inbom, koji se procenjuju na po četiri i po miliona evropskih novčanica, dok Šerif Ndiaje i Stefan Mitrović vrede po 3.500.000.

Sa druge strane, najskuplji u Jang Bojsu je Kastriot Imeri, koji se procenjuje na šest miliona evra, ali će zbog povrede najverovatnije propustiti meč na stadionu "Rajko Mitić". Drugo mesto među "mladim momcima" dele Mesčak Elija i Darijan Maleš, koji vrede po pet miliona, a zatim slede Mohamed Kamara (4,2m), Sedrik Iten (4m) i Žan-Pjer Nsam (3,5m).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading