ŠTA KAŽU KLADIONICE? Kvota u padu, Zvezda na Marakani ruši "mlade momke"!

Autor:

Sport

28.09.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč je na programu 4. oktobra.

ŠTA KAŽU KLADIONICE? Kvota u padu, Zvezda na Marakani ruši "mlade momke"!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Crvene zvezde 4. oktobra na Marakani ugostiće Jang Bojs u okviru drugog kola G grupe u Ligi šampiona, a sudeći po prognozama svetskih bukmejkera ima daleko veće izglede da ostvari trijumf! Naime, pobeda crveno-belih vrednuje se kvotom 2,15 i dobra vest je da ima tendenciju opadanja, što je iskusnim kladiocima pokazatelj da srpskom šampionu rastu šanse da ostvari premijerni trijumf u elitnom društvu.

Za nerešen rezultat nudi se kvota 3,60, dok se pobeda "mladih momaka" iz Berna množi sa 3,10. U drugom meču iste grupe sastaju se nemački Lajpcig i engleski predstavnik, ujedno i aktuelni prvak Evrope - Mančester siti. Zanimljivo, kvota na "građane" u međuvremenu, nakon šokantnog ispadanja iz Liga Kupa, skočila je na 1,67, dok se pobeda domaće "bikove" vrednuje sa 5,40.

Kada je reč o specijalima, konkretno kvotama za prolazak u narednu fazu, Crvena zvezda i Jang Bojs imaju identične izglede. Naime, osvajanje trećeg mesta u Grupi G i za jedne i za druge plaća se kvotom 20, kao i prvo mesto u grupi - kvota 80. Za one s hazarderskim pristupom i velike optimiste, kladionice takođe imaju spremnu ponudu. Naime, u Zvezdu kladionice daleko više veruju da će osvojiti Ligu šampiona u sezoni 2023/24, pa se taj tip plaća kvotom 500, dok je na Jang Bojse čak 750.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading