JANG BOJS KONAČNO PAO: Srbin srušio Zvezdinog rivala u Ligi šampiona!

Autor:

Sport

27.09.2023

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavlje u Sent Galenu.

JANG BOJS KONAČNO PAO: Srbin srušio Zvezdinog rivala u Ligi šampiona!

Foto: Ap photo

Fudbaleri švajcarskog Jang Bojsa konačno su poraženi u domaćin okvirima, prvi put od maja tekuće godine, pošto su na gostovanju u okviru osmog kola Superlige poraženi od domaćeg Sent Galena - 2:1 (1:0).

Heroj trijumfa "zelenih" bio je Mihailo Stevanović, naše gore list, koji je rođen 2002. godine i nastupao je za sve mlađe kategorije švajcarske reprezentacije (od U15 do U18). Favorizovani tim iz Berna, nakon praznih puški u prvom poluvremenu (0:0), došao je u vođstva preko Elije u 69. minutu. Međutim, kratko je trajala radost Zvezdinog rivala u Ligi šampiona, jer je samo tri minuta kasnije Šubert poravnao na 1:1. A, u 75. minutu totalni preokret! Mihailo Stevanović pogađa za 2:1 i veliku radost navijača Senkt Galena, koji sada ima 15 bodova, samo jedan manje od lidera Ciriha, odnosno jedan više od Jang Bojsa koji imaju utakmicu manje.

Podsetimo, "mladi momci" 4. oktobra gostuju Crvenoj zvezdi u drugom kolu Grupe G u Ligi šampiona, nakon što su na startu takmičenja poraženi od Lajpciga - 3:1 na svom "Vankdorf" stadionu u Bernu. Istim rezultatom na premijeri nove sezone u eliti izgubili su i crveno-beli, ali od znatno jačeg rivala - Mančester sitija na Etihadu. Prethodno, Jang Bojs će u domaćem šampionatu ugostiti Grashopers, a Zvezda niški Radnički. Oba meča igraju se za vikend.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading