DOBRA VEST ZA ZVEZDU! Jang Bojs čeka PAKAO pred dolazak na Marakanu!

Autor:

Sport

27.09.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od meča protiv Jang Bojsa zavisiće ostanak crveno-belih na evropskoj sceni.

DOBRA VEST ZA ZVEZDU! Jang Bojs čeka PAKAO pred dolazak na Marakanu!

Foto: Starsport

Tragični događaji u Banjsko na Kosmetu j i odlaganje 171. večitog derbija, omogućio je Crvenoj zvezdi da dobije dan više odmora i pripreme za najvažniju utakmicu u sezoni protiv Jang Bojsa.

Prvak Srbije će 4. oktobra ugostiti starog znanca iz Švajcarske u okviru drugog kola Lige šampiona. Podsetimo, izabranici Baraka Bahara su na premijeri poraženi od aktuelnog branioca titule Mančester sitija, iako su protiv najskupljeg i najboljeg tima Evrope imali gol viška na poluvremenu.

Sa druge strane, klub iz Berna neće ispadati iz takmičarskog ritma, pošto je u zemlji "sira i čokolade" na programu redovno kolo, u kome Jang Bojs čeka pakleno gostovanje Sent Galenu (20 časova i 30 minuta).

Foto: Tanjug/AP

 

Posle ubedljive pobede nad Luganom na domaćem terenu od 4:1, u kome je blistao dvostruki strelac Žan Pjer-Ensame, Zvezdin rival imao je veliki ispit, zbog kojeg će nešto umorniji doći u sredu od 21 čas na stadion "Rajko Mitić".

Podsetimo, crveno-beli su u prošlosti imali uspeha protiv švajcarskog prvaka, koga su u leto 2019. godine eliminisali iz plej-ofa Lige šampiona, jer je nakon 2:2 u Bernu, pred krcatom Marakanom rezultat bio 1:1.

Tada je važio gol u gostima, a strelci za Crvenu zvezdu na stadionu Jang Bojsa bili su Mateo Garsija i sadašnji prvotimac Miloš Degeneg, dok je u revanšu na "Rajku Mitiću" istorijski pogodak bio delo Alekse Vukanovića, danas fudbalera Vojvodine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading