PRED DOLAZAK NA MARAKANU! Jang Bojs poslao UŽASNU PORUKU Zvezdi! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.09.2023

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarci se ne šale.

PRED DOLAZAK NA MARAKANU! Jang Bojs poslao UŽASNU PORUKU Zvezdi! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Brzo su fudbaleri Jang Bojsa preboleli poraz od Lajpciga na premijeri Lige šampiona (1:3) i sav bes iskalili u prvenstvu nad Luganom.

Rival Crvene zvezde u G grupi najelitnijeg klupskog takmičenja, slavio je ubedljivim rezultatom 4:1 (3:0) i pokazao da se neće olako predati u grotlu Marakane 4. oktobra, kada je na programu drugo kolo Lige šampiona.

Sve je bilo rešeno do poluvremena, kada su "mladi dečaci" stekli nedostižnih 3:0, pa je preostali deo utakmice predstavlljao rutinsko odrađivanje posla.

Najpre je Žan Pjer Nsame u 19. minutu, na dodavanje Malesa, doneo vođstvo timu iz Berna. Pogledajte kako je to izgledalo:

Nastavili su domaći s napadima, pa je u 32. Portugalac Žoel Monteiro iskoristio dodavanje Ulisesa Garsije i duplirao prednost Jang Bojsa.

Samo pet minuta kasnije, na semaforu je stajalo 3:0. Biće Nsame ogromna opasnost po odbranu Zvezde, pošto je i u 37. postigao svoj drugi gol na meču, ovog puta na asistenciu Elije Mešaka, pokazavši da igra u fenomenalnoj formi.

Nepunih 13 minuta igre u nastavku susreta, bila su dovoljna švajcarskom prvaku da dođe do četvrtog gola, koji je bio delo Fabijana Lustenbergera. Defanzivac ekipe iz Berna je ispratio upošljavanje od strane Gambijca Kolija i rutinski pogodio za ogromnih 4:0.

Do kraja utakmice, Lugano je postigao počasni gol preko Kimijanija u 81. minutu i preciznim udarcem po zemlji poslao loptu u donji desni ugao golmana Raćiopija.

Jang Bojs je pobedom izbio na prvo mesto s 14 bodova, koliko je sakupila i drugoplasirana Lozana, ali šampion ima i utakmicu manje.

Za tim iz Berna u ovom susretu igrali su: Raćiopi, Garsija, Lustenberger, Amenda (71. Loper), Janko - Nijase - Monteiro (46, Koli), Males - Ugrinić (65. Lakomi) - Elija (65. Ganvula), Nsame.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading