SAHRANILI SU SVOJ SAN! Švajcarski mediji NEMILOSRDNI prema Jang Bojsu! Najavljuju meč na Marakani i pominju VATRU!

Autor:

Sport

20.09.2023

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdin naredni rival doživeo ubedljiv poraz na startu takmičenja.

SAHRANILI SU SVOJ SAN! Švajcarski mediji NEMILOSRDNI prema Jang Bojsu! Najavljuju meč na Marakani i pominju VATRU!

Foto: Tanjug/AP

Jang Bojs - Lajpcig

Crvena zvezda je porazom od evropskog prvaka Mančester sitija započela učešće u Ligi šampiona, iako je predstavnik Srbije vodio na poluvremenu golom Osmana Bukarija.

"Građani" su u nastavku ekspresno stigli do preokreta i golovima dvostrukog strelca Hulijana Alvareza i Rodrija opravdali ulogu favorita.

Osim meča na Etihadu, drugi duel G grupe odigran je u Bernu, gde je Jang Bojs poražen od bundesligaša Lajpciga, zanimljivo, identičnim rezultatom kao Zvezda u Engleskoj - 1:3.

Uvodni rezultati su, na neki način, dali odgovor na pitanje koje dve ekipe će se boriti za prolaz grupe, a ko će voditi borbu za ostanak na međunarodnoj sceni i učešće u Ligi Evrope.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Povodom toga švajcarski "Blik" je objavio zanimljiv tekst, u kome naglašava da više dileme nema, te da će Beograđani i "mladi dečaci" morati da se bore za treće mesto.

- Jang Bojs verovatno već može da sahrani svoj san o drugom mestu posle samo jedne utakmice. Sada živi samo san o trećem mestu, ali dobar meč Crvene zvezde u Mančesteru pokazao je koliko će biti teško ostvariti taj cilj. A na "Marakani" atmosfera nije samo fantastična, već je i vatrena - prenosi "Blik", koji je apostrofirao da Švajcarci imaju iskustvo igranja na Marakani:

- Jang Bojs ima prednost: već je igrao u toj ludoj atmosferi. Četvrtog oktobra moraće tu školu da pretoči u tri boda - piše "Blik".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading