ONA JE NJEGOVA NAJVEĆA PODRŠKA! Supruga Omrija Glazera se odmah OGLASILA posle meča na Etihadu! (FOTO)

Autor:

Sport

20.09.2023

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelski reprezentativac briljirao protiv Mančester sitija.

ONA JE NJEGOVA NAJVEĆA PODRŠKA! Supruga Omrija Glazera se odmah OGLASILA posle meča na Etihadu! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen/shiramorag

Šira Glazer

Crvena zvezda je izbegla rezultatsku katastrofu na Etihadu od prvaka Evrope, samo zahvaljujući Omriju Glazeru, ali ne i prvi poraz.

Reprezentativac Izraela i prvi čuvar mreže tima s Marakane je fenomenalnim odbranama ispisao istoriju Lige šampiona, pošto je upisao 13 intervencija na jednom meču najelitnijeg klupskog takmičenja, što nikom nije pre njega pošlo za rukom.

Vodila je Zvezda na poluvremenu golom Osmana Bakarija, ali je Siti preokrenuo u nastavku golovima dvostrukog strelca Hulijana Alvareza i Rodrija, čime su došli do pobede na startu takmičenja.

Tome je doprinela i greška Glazera kod drugog pogotka Argentinca, kada mu je popustila koncentracija prilikom centaršuta.

Po završetku meča atraktivna Šira Glazer Morag, supruga čuvara mreže Crvene zvezde, pokazala je da je najveća podrška svom izabraniku, pa je na svoj Instagram podelila nekoliko priča koje dokazuju koliko je ponosna na njegov učinak u Engleskoj.

Njeni storiji su vezani za blistav učinak Omrija i oboren rekord, a posle najnovijih fotki jasno je da je Omriju lako da brani, kada ga ovakva lepotica ona čeka kući.

Šira (27 godina) je veoma popularna na društvenim mrežama, dok je na Instagramu prati čak 100.000 fanova.

Crvena zvezda će u drugom kolu (4. oktobra, 21.00) ugostiti Jang Bojs, koji je na startu istim rezultatom (1:3) poražen od Lajpciga u Bernu.

Mesec dana kasnije, 7. novembra u istom terminu, "bikovi" takođe dolaze na Marakanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading