ENGLEZI ŠOKIRALI OCENAMA! Bukari i Glazer su kod Zvezde pobrali POHVALE, a ko bio NAJGORI na terenu! Dal' su REALNI?

Autor:

Sport

20.09.2023

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli poraženi na gostovanju Mančester siti.

ENGLEZI ŠOKIRALI OCENAMA! Bukari i Glazer su kod Zvezde pobrali POHVALE, a ko bio NAJGORI na terenu! Dal' su REALNI?

Foto: Tanjug/AP

Mančester siti - Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od aktuelnog prvaka Evrope, ali su više nego iko u poslednje vreme, namučili izabranike Pepa Gvardiole.

"Građani" su preokretom došli do trijumfa, golovima dvostrukog strelca Alvareza i junaka poslednjeg finala Lige šampiona Rodrija u nastavku meča, pa je Argentinac s pravom poneo epitet najboljeg na terenu.

I dok su engleski mediji veličali igru Sitija, a Hulijana Alvareza proglasili za najzaslužnijeg u pobedi od 3:1, bilo je zanimljivo videti kakve će ocene podeliti srpskom predstavniku.

Zvezdin junak Omri Glazer je sa 13 odbrana oborio rekord Lige šampiona i zato ga je "Skaj Sports" nagradio "osmicom", kao Dokua i Rordija u taboru Mančestera.

Ovu visoku ocenu po mišljenju reportera britanske televizije nije dobio niko više u Crvenoj zvezdi, ali tu su dve sedmice i zaslužili su ih kapiten Aleksandar Dragović i strelac Osman Bukari. Ocenu manje (6) dobili su Srđan Mijailović, Naser Điga, Milan Rodić, Stefan Mitrović i tandem "rezervista" Piter Olajinka i Žan Filip Kraso, dok ima i onih koji su ocenjeni niskom ocenom "peticom".

Foto: Tanjug/AP

 

"Skaj Sportsu" se, prema tome, nije dopala vezista i napadača pošto su "petice" dobili In-Beom Hvang, Marko Stamenić, Mirko Ivanić i Šerif Endiaje, a sigurno je najveće iznenađenje ocena za "Miću". Navijači će biti složni da je bio najbolji fudbaler crveno-belih u polju pošto je "grizao" u presingu i istovremeno je ostvario i ofanzivni učinak asistiranjem Bukariju za gol, dok je i sam u jednom trenutku izlazio pred Edersona i njegove čuvare.

Ne može se posldnje izdanje Ivanića u rangu nekih prethodnih partija, ali možda su Englezi bili i prestrogi prema, uz Glazera, najboljem fudbaleru Crvene zvezde u ovom trenutku, posebno ako se uporedi sa nekim drugim igračima koji su dobili višu ocenu, a nisu je zaslužili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading