OVAJ DETALJ JE MNOGIMA PROMAKAO! Nije se VIDELO na TV ekranima! Navijači Zvezde ISPROVOCIRALI Engleze, fanovi Sitija im nisu ostali DUŽNI! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.09.2023

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva scena na Etihadu.

OVAJ DETALJ JE MNOGIMA PROMAKAO! Nije se VIDELO na TV ekranima! Navijači Zvezde ISPROVOCIRALI Engleze, fanovi Sitija im nisu ostali DUŽNI! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

navijači

Crvena zvezda je poražena u prvom meču G grupe od Mančester sitija rezultatom 1:3, ali su izabranici Baraka Bahara ostavili povoljan utisak protiv branioca titule u najelitnijem takmičenju pod okriljem UEFA.

Navijači srpskog prvaka koji su doputovali na Etihad, njih oko 2.000, sjajno su se zabavljali. Bar do poluvremena, kada je njihov tim stigao do šokantnog vođstva golom Osmana Bukarija u poslednjim sekundama prvog dela.

Nije ovaj meč mogao da prođe bez "peckanja" fanova dva kluba, pa je tako iz tabora zvezdaša stigla prozivka upućena simpatizerima Sitija, na koju su Englezi umeli da uzvrate.

Bilo je duhovitih momenata na Etihadu, pošto su simpatizeri crveno-belih mahali parama Građanima, pokazivali su im da u prvom poluvremenu nije pomoglo veliko bogatstvo, a domaćini su uzvraćali skandiranjima da mogu da kupe i beogradski klub. 

U jednom momentu, navijači Zvezde koji su bili stacionirani u malom kopu, uspeli su da organizuju dozivanje za pesmu "Najbolja je, najbolja, naša zvezda Crvena".

To su prihvatili Englezi, koji su čak pomogli u pevanju, praktično su postali ta druga tribina koja odgovara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading