LUDNICA U MANČESTERU: Ovako je Bukari doneo Zvezdi prednost na Etihadu (VIDEO)

Autor:

Sport

19.09.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli poveli u završnici prvog poluvremena.

LUDNICA U MANČESTERU: Ovako je Bukari doneo Zvezdi prednost na Etihadu (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Osman Bukari matira Edersona

Fudbaleri Mančester sitijaCrvene zvezde na Etihadu igraju meč prvog kola grupne faze Lige šampiona.

Tokom prvog poluvremena su "građani" bili znatno opasniji, ali je onda Osman Bukari u 45. minutu kaznio sve njihove promašaje i doneo prednsot srpskom timu.

Proigrao je Ivanić Bukarija, koji je izbio sam ispred Edersona i rutinski ga matirao. Neko vreme je u VAR sobi trajala provera da li je Bukari bio u ofsajdu, ali sve je bilo čisto i Zvezda ima prednost!

Na portalu Republika.rs možete uživo pratiti meč Mančester siti - Crvena zvezda.

Mančester siti - Crvena zvezda

Utakmica prvog kola G grupe Lige šampiona, Mančester siti - Crvena zvezda, igra se na stadionu Etihad, koji prima 53.400 gledalaca.

To je duel dva šampiona Evrope, aktuelnog i onog iz 1991. godine. Mančester siti je pre nekoliko meseci u finalu Lige šampiona rezultatom 1:0 pobedio ekipu Intera, dok je Crvena zvezda pre 32 godine u finalu savladala Olimpik iz Marseja, tek posle boljeg izvođenja penala (5:3), jer tokom 120 minuta fudbala nije bilo golova.

Apsolutni favorit za pobedu je pre meča bio Mančester siti, na čiji trijumf su kvote u srpskim kladionicama između 1,05 i 1,10, dok je Zvezda totalni autsajder sa kvotama koje se kreću od 40 do 45. Sa druge strane, nešto veće šanse srpskom timu daju britanski bukmejkeri, koji pobedu crveno-belih isplaćuju 26 puta od uloženog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading