ASTROLOG TAMARA GOBA UPOZORAVA OVA DVA ZNAKA U OKTOBRU: Slede im dramatične PROMENE, neće znati šta ih je snašlo!

Autor: M.O.

Lifestyle

20.09.2023

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ova dva horoskopska znaka očekuje ogromna promena u oktobru!

ASTROLOG TAMARA GOBA UPOZORAVA OVA DVA ZNAKA U OKTOBRU: Slede im dramatične PROMENE, neće znati šta ih je snašlo!

Foto: youtube/printscreen/Надежда Стрелец

Tamara Goba je otkrila kojim horoskopskim znakovima oktobar neće dobro doći. Astrolozi ga nazivaju i "vatreni" mesecom za pojedine znakove jer im slede kardinalne promene! 

Njima slede dramatične promene: 


Ovan

Predstavnici ovog znaka želeće da počnu ceo život iznova, kao da im je ovo poslednja šansa za sreću i više nemaju vremena da puste da "stvari idu svojim tokom“. 

Vrlo je moguće da će naprsno promeniti posao ili prekinuti dugogodišnju vezu. 

Planete će tako uticati da će sve promene naglo dešavati, toliko da ih mnogi neće biti ni svesni. Koliko god da budu zbunjeni u tom momentu, istina je da će im ove promene napraviti duplo bolju priliku za budućnost. 

Foto: shutterstock

Slede dramatične promene ovim horoskopskim znakovima

 

Strelac

Za predstavnike ovog znaka može se desiti iskorak i korenita promena na polju dece. Na primer, postoji velika verovatnoća trudnoće, rođenja deteta, a oni koji imaju odraslu decu - doživeće nešto veoma lepo i važno.

Takođe mogu se desiti i negativne promene gde će doći do razvoda pa i komplikacije oko podele dece. 

Postoji mogućnost za pokretanje privatnog biznisa, pa će promene biti i u tom pravcu. Zvezde su takve da jer moguća povrat neke stare ljubavi koja se nije završila niti "oprostila" te su vrata za nju ostala uvek otvorena. 

Strelca očekuju okromne sudbinske promene koje će se pokrenuti baš početkom oktobra. Na njima je kako će se njihov život odvijati u budućnosti! 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading