VEZISTA ZVEZDE DAO REČ NAVIJAČIMA! Vratićemo delijama POBEDOM protiv Partizana!

Autor:

Sport

20.09.2023

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Zvezde sumirao utiske posle poraza na Etihadu.

VEZISTA ZVEZDE DAO REČ NAVIJAČIMA! Vratićemo delijama POBEDOM protiv Partizana!

Foto: www.profimedia.rs

Junački se borila Crvena zvezda protiv Mančester sitija, ali nije uspela da izbegne poraz na startu učešća u Ligi šampiona.

Aktuelni prvak Evrope bio je preveliki zalogaj za tim Baraka Bahara, iako je morao mnogo da se preznoji, kako bi upisao planirane bodove.

Crveno-beli su do vođstva došli u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena, da bi u nastavku "građani" za veoma kratak period postigli dva gola, a kasnije i treći za konačnih 3:1 (0:1).

Uprkos porazu, mladi vezista Marko Stamenić nije nezadovoljan konačnih ishodom meča.

- Dobro smo se borili i nosili sa jakim Sitijem. Pružili smo maksimum, imali vođstvo posle poluvremena. Taj trenutak kod gola Bukarija delovao je kao večnost, u očekivanju odluke sudije. Ubeđen sam da je bio gol, što je i VAR potvrdio - rekao je Stamenić posle utakmice.

Foto: www.profimedia.rs

Stamenić u pozadini prati akciju Mijailovića i Đige

Gvardiolina četa je izjednačila gotovo čim je sudija označio početak drugog dela.

- Stali smo posle primljenog gola, najbolja ekipa na svetu je dobila krila i meč se okrenuo na drugu stranu. Bili smo spremni za borbu do poslednjeg trenutka, razgovarali smo i uoči meča, kao ekipa, imali slična razmišljanja.

Iako je poražena, Crvena zvezda je dobila veliko samopouzdanje uoči večitog derbija s Partizanom naredne nedelje.

- Sa mnogo samopouzdanja očekujemo predstojeći meč s crno-belima. Imali smo ogromnu podršku u Mančesteru od naših navijača, potrudićemo se da im vratimo pobedom nad Partizanom - istakao je Marko Stamenić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
mrkela

20.09.2023 10:57

u al ste opasni, a što niste bili tako opasni protiv sitija? neee nego je važno da izvređaš i ispljuješ sunarodnike i komšije. mrššššš