''MAMA, VOLIM TE, UMREĆEMO!'' Devojka koja je nestala tokom požara u klubu u Španiji poslala roditeljima srceparajuću poruku, ovo je bio poslednji put da su čuli njen glas! (VIDEO)

Autor:

Svet

01.10.2023

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednja poruka nestale devojke koja je bila u klubu koji je izgoreo, slama srca.

''MAMA, VOLIM TE, UMREĆEMO!'' Devojka koja je nestala tokom požara u klubu u Španiji poslala roditeljima srceparajuću poruku, ovo je bio poslednji put da su čuli njen glas! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Rano jutros je u noćnom klubu u Mursiji u Španiji izbio je požar u kom je poginulo najmanje 13 osoba, dok se 14 osoba vodi kao nestalo, a Hitne službe pretražuju zgradu, navodi BBC.

Još uvek nije poznato šta je izazvalo požar u klubu Fonda Milagros u okrugu Atalajas oko 6.00 sati, a zvaničnici strepe da je broj nastradalih mnogo veći.

Policija je saopštila da je požar izbio u noćnom klubu Fonda Milagros - poznatom kao La Fonda - pre nego što se proširio na susedne klubove Teatre i Golden. Došlo je do urušavanja lokala, te to dodatno otežava napore da se žrtve lociraju, kao i gde je tačno izbio požar. Policijski istražitelji još nisu uspeli da pristupe klubu zbog visokih temperatura i opasnosti od urušavanja.

"Mama volim te, umrećemo"

Kako pišu španski mediji, 28-godišnja devojka je poslala glasovnu poruku svojoj majci kada je požar izbio, rekavši: "Mama, volim te, umrećemo." Ona je izašla sa svojim partnerom i prijateljima iz obližnjeg grada Karavaka de la Kruz, za sada nije jasno da li je preživela.

Kako je njen otac rekao, ćerka im je poslala poruku u 6 ujutru.

- U poruci je rekla: "Mama, volim te, umrećemo" - rekao je otac nestale devojke, koji je rekao da se na snimku čuje kako ljudi viču da se upali svetla kako bi mogli da vide.

 

Odmah nakon poslate poruke, telefon devojke je ugašen. Njen otac je rekao da je njihova ćerka sa drugaricama izašla u Mursiju, "jer u Karavači, gde žive, nema klubova".

Trodnevna žalost

- Skrhani smo - rekao je gradonačelnik Mursije Hoze Balesta. 

Dijego Seral iz španske nacionalne policije je rekao da će identifikacija potrajati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading