POJAVILA SE SLIKA PRIJE I FILIPA IZ ARENE: Svi su se pitali gde je on, nasmejani pozirali ispred kamere! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.10.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović pozirali za društvene mreže.

POJAVILA SE SLIKA PRIJE I FILIPA IZ ARENE: Svi su se pitali gde je on, nasmejani pozirali ispred kamere! (FOTO)

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Muzička zvezda Aleksandra Prijović prethodna tri dana održala je velike koncerte u beogradskoj Areni, na kojima je okupila više od 50.000 ljudi, ispunivši svako mesto koje je bilo u prodaji za sva tri datuma.

Na sva tri njena koncerta porodica je bila njena najveća podrška, a mnogi su se pitali gde je za to vreme njen suprug, Filip Živojinović. Naime, roditelji, sin, baka i deka bili su u publici, a njen suprug Filip ipak je bio u produkciji kako bi vodio računa da sve prođe bez greške.

Sada je na internetu osvanula jedina fotografija Aleksandre i Filipa iz Arene, kako nasmejani poziraju pored Brenine prijateljice Kate.

Republika

Foto: IM Live Production

Aleksandra Prijović

- Od istoka do zapada - 2.dan. Bravo - napisala je ona u opisu slike, na kojoj se svi smeju, a Aleksandra je čvrsto drži za ruku.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Podsetimo, pevačku zvezdu podržali su članovi porodice, prijatelji i brojne kolege, ali jedna od pevačici najbitnijih osoba i najveća podrška bio je suprug Filip Živojinović, kojeg ipak niko nije video među publikom. Ipak, pevačicin muž je bio na koncertu i pomno pratio i uživao u hitovima svoje supruge, ali u režiji, sa slušalicama na ušima. On je pazio na svaki detalj i vodio računa da sve bude u savršenom redu.

Tokom koncerta Prija se u jednom momentu sa bine obratila suprugu:

- Mnogo je lepo kad sebi ispuniš želju. Neverovatan je pogled odavde. Nisam ovo rekla da bih plakala, ali mnogo vas volim. Hvala Filipu za jednu od najlepših pesama koje sam ikad snimila - "Devet života". On mi je posvetio stih "Kada su rekli svi da nisi taj, ja sam rekla da jesi" - kroz suze je rekla pevačica.

Republika

Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović plače na koncertu u Areni

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading