ESTRADA SE SJATILA U ARENU KOD PRIJE: Poznate ličnosti stigle na drugi koncert, sprema se spektakl (GALERIJA)

Autor: P. R.

Zabava

29.09.2023

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko je stigao da podrži Aleksandru Prijović od kolega i prijatelja!

ESTRADA SE SJATILA U ARENU KOD PRIJE: Poznate ličnosti stigle na drugi koncert, sprema se spektakl (GALERIJA)

Foto: ATA Images

Muzička zvezda Aleksandra Prijović sinoć je održala prvi u nizu od čak tri koncerta u beogradskoj Areni, a večeras je za svoju mnogobrojnu publiku pripremila još jedno nezaboravno veče, a članovi porodice, kolege i prijatelji i ove noći su tu kako bi je podržali, ali i uživali u spektaklu. 

Među prvima je stigla majka Prijinog supruga Filipa ŽivojinovićaZorica Nakić, zatim Viktor Živojinović, pevačicin brat. Odmah nakon njih, u Arenu na Novom Beogradu pristigla je i pevačica Ena Popov, a onda i "Zvezda Granda" Lena Čolak, kao i pevačica Sara Jo, koju smo uhvatili sa dečkom. Ana Bekuta je došla nešto kasnije, a za njom i Bojan Vasković iz "Leksington benda".

Kao ni prethodne večeri, ni ova noć nije mogla da prođe bez Aleksandrine majke, Borke Mihajlović, koja je ponovo stigla da podrži svoju naslednicu, na koju je, kako je istakla, i više nego ponosna.

Nakon nje, koncertu su se pridružili i Prijovićkin otac Nedeljko u pratnji supruge Lele, Aleksandrinom maćehom, kao i pevačicini baka i deka.

Republika

Foto: ATA Images

Nedeljko Prijović sa suprugom Lelom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading