PRVO POJAVLJIVANJE FILIPOVE MAJKE NAKON SKANDALA: Stigla kod Prije u Arenu, imala da poruči SAMO JEDNO! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

29.09.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svekrva Aleksandre Prijović stigla u Arenu!

 

 

Aleksandra Prijović sinoć je održala prvi u nizu od čak tri koncerta u beogradskoj Areni, a večeras je za svoju mnogobrojnu publiku pripremila još jedno nezaboravno veče. Među prvima da je ove noći podrži stigla je i majka njenog supruga Filipa Živojinovića, Zorica Nakić.

Naime, Zorica je sa širokim osmehom pozirala prisutnim fotorepoterima, a zatim i u izjavi za naš portal istakla da je ponosna na svoju snajku, kao i da će se večeras ludo zabaviti.

- Naravno da sam lepo raspoložena, kako drugačije... I sinoć sam bila, i večeras ću, fantastično sam se provela, nisam ni sumnjala da će biti drugačije. Volim sve Aleksandrine pesme koje je pisao Filip, a i generalno, nema loše pesme. Filip voli to da radi, voli da piše i dobro mu ide, ja ga u tome podržavam - istakla je Zorica kratko za Republiku, te ušla u beogradsku Arenu.

Inače, Boba Živojinović je sa Zoricom Nakić dobio prvog sina Filipa, a ona pored njega ima još dvoje dece - ćerku Ivu i sina Maria (22), koje je dobila u drugom braku, sa bivšim košarkašem Ivom Nakićem (57).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nena

29.09.2023 23:40

I koji je skandal? Svasta s vama