POTUKLI SE PRIJIN MUŽ I MENADŽER? Skandal na gala proslavi, ceo grad bruji o OVOME!

Autor:

Zabava

14.09.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se navodi, na gala slavlju u prestonici potukli su se Filip Živojinović i Blaško, menadžer njegove supruge Aleksandre Prijović!

POTUKLI SE PRIJIN MUŽ I MENADŽER? Skandal na gala proslavi, ceo grad bruji o OVOME!

Foto: eStock

Aleksandra i Filip

Nedavno je na estradnom gala slavlju u Beogradu navodno došlo do skandala o kom bruji čitava prestonica. Aleksandra Prijović je na slavlje stigla sa svojim prijateljem. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Prija stiže na slavlje nakon Filipa

Njen suprug Filip Živojinović stigao ranije sa bratom i ocem. Takođe, na proslavi je bio i Aleksandrin menadžer Danijel Blažić, poznatiji kao Blaško. Kako smo uspeli da saznamo, svi su sedeli za istim stolom i sve je bilo u najboljem redu, dok nije došlo do navodnog incidenta.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Filip stigao na slavlje sa ocem i bratom

Inače, i na društvenoj mreži Tviter pojavili su se informacije o navodnom skandalu. Naime, kako je jedna korisnica navela, na gala slavlju došlo je do tuče između Filipa i Aleksandrinog menadžera. 

- Kakav skandal sa Prijovićkom juče na slavlju!?!?!?!??! Potukli se, tuča - muž i menadžer - navela je ova korisnica.

Usledilo je pregršt komentara, a potom je ovaj tvit obrisan. Društvena mreža Tviter je "izgorela" i svi su želeli da saznaju više detalja, a Aleksandrino ime je trenutno jedno od najtraženijih na ovoj mreži.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Aleksandrom na broj poznat redakciji, ali se nije javljala na naš poziv. Potom smo kontaktirali Blaška na broj poznat redakciji, ali ni on nije odgovorio na naš poziv.

Inače, popularna pevačica se uveliko sprema za koncerte u Štark Areni, koji su najavljeni za 28, 29. i 30. septembar ove godine. Nedavno se obratila fanovima putem društvene mreže Instagram i zahvalila na ogromnom interesovanju za njene koncerte.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Aleksandra Prijović

- Želim da vam se zahvalim na svemu, hvala vam što slušate moj album. Posebno hvala za skoro dve rasprodate Arene, sa velikim zadovoljstvom i ponosom, najavljujem moj treći koncert za 28. septembar - rekla je Aleksandra. 

- Nastupam svakog vikenda, godinama, i nemam toliku tremu. Htela sam da ne zaplačem, ali eto... emocije su me savladale. Najlepše je kad ti se ostvare snovi, a ja sam maštala o ovome. Kad sam prvi put došla u Beograd i kad sam videla ovu Arenu, meni je bio san da jednog dana napravim ovde koncert.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sanja

14.09.2023 16:58

A muž je odigrao ulogu da se devojka uzvezdi pa više nije ni potreban a menadžer je odavno tu za sve. Ništa novo