DA SE ISTOPIŠ! Prija čestitala Filipu 38. rođendan, porodična fotografija sa sinom Aleksandrom RAZNEŽILA SVE! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.08.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica čestitala suprugu rođendan emotivnom fotografijom!

DA SE ISTOPIŠ! Prija čestitala Filipu 38. rođendan, porodična fotografija sa sinom Aleksandrom RAZNEŽILA SVE! (FOTO)

Foto: eStock

Aleksandra i Filip

Filip Živojinović, suprug popularne pevačice Aleksandre Prijović, danas je napunio 38 godina. Aleksandra mu je rođendan čestitala emotivnom fotografijom, koju je objavila na društvenoj mreži Instagram.

Ona je objavila porodičnu fotografiju na kojoj su ona, Filip i njihov sin Aleksandar, kog njen suprug drži u zagrljaju. Preko fotografije je stavila natpis "Srećan rođendan" na engleskom jeziku i rođendansku tortu u duginim bojama, tagovala njegovo ime i stavila emotikon ruku koje prave srce.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra, Filip i Aleksandar

Ovo fotografija je raznežila njene pratioce. Inače, Aleksandra niže uspeh za uspehom, pa je tako nedavno zakazala i "Arenu 3", koja će se dogoditi dan pre "Arene 1". Aleksandra je svojim fanovima izdala zvanično saopštenje, kako bi pojasnila zbog čega je donela tu odluku.

- Dragi moji, primila sam dosta poruka i komentara vezanih za to kako nije fer da će neki od vas, koji su odavno kupili karte za prvu Arenu, sada zapravo biti na drugom koncertu po datumu. Da ne bih pojedinačno odgovarala na poruke i komentare, ovim putem želim da vam se obratim i biću jako iskrena i otovrena prema vama. Prvo, želim da kažem da vas razumem, ali bih isto tako volela da i vi pokušate da razumete mene - započela je Aleksandra, pa nastavila:

Republika

Foto: Promo foto

Aleksandra Prijović

- Kada sam zakazala prvi koncert, treća Arena je bilo nešto što iskreno nisam mogla ni da zamislim u tom trenutku. Pre nekih desetak dana kada je svima postalo jasno da ćemo morati da otvorimo i treći koncert, podrazumevalo se da će to biti 1.10. Nažalost, to nije bilo moguće. Zbog velike produkcije i količine vremena potrebnog za montažu i demontažnu i uzimajući u obzir dešavanja koja su već zakazana u Areni u periodu oko mojih koncerata, ovo je bila jedina opcija.

- Moja želja je bila samo da omogućim svima koji žele da prisustvuju koncertu dobiju tu priliku. E sada, ono što vam nisam rekla, a što je jako važno, izuzetno cenim sve vas koji ste među prvima kupili karte i dali vetar u leđa meni i celoj ovoj turneji i pre nego što se sve ovo izdešavalo. Kada sam pročitala poruke i komentare morala sam da nađem rešenje i ispoštujem sve vas kojima je jako bitno da prsustvujete sada "prvom" koncertu.

- Ni u jednom trenutku nisam imala lošu nameru, žao mi je što se neki osećaju iznevereno. Hvala na razumevanju i obećavam da će svaki koncert poseban i za pamćenje - objasnila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading