ODBORNIK SE ZAPALIO ISPRED POLICIJSKE STANICE: Novi detalji jezive scene u Topoli! (UZMENIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Autor:

Hronika

14.09.2023

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga je u toku kako bi se utvrdili motivi ovog dramatičnog incidenta.

ODBORNIK SE ZAPALIO ISPRED POLICIJSKE STANICE: Novi detalji jezive scene u Topoli! (UZMENIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Foto: shutterstock

Muškarac se polio benzinom

Jutros se dogodio šokantan incident u Topoli, kada se D.M. (53), inače odbornik u opštinskom parlamentu Topole, samozapalio ispred policijske stanice.

Dragan Jovanović, narodni poslanik Srpske napredne stranke u tom gradu, podelio je fotografije sa lica mesta i u postu napisao šta se dogodilo.On je istakao je da je odbornik bio pod uticajem alkohola tokom incidenta.

Hitna pomoć je brzo reagovala i pružila prvu pomoć povređenom muškarcu pre nego što je prebačen u Klinički centar Kragujevac, gde se sada nalazi pod lekarskom negom.

Na svom Fejsbuk profilu, Dragan Jovanović, parlamentarac iz Topole, opisao je detalje ovog dramatičnog događaja.

 

- Pokušao je da sebi oduzme život samozapaljivanjem na prolazu iza stanice policije i Centra za socijalni rad. Odbornik D. M. je, prema nezvaničnim informacijama, došao svojevoljno i u vidno alkoholisanom stanju u stanicu policije u Topoli i vređao policajce, nakon čega je uradio to što je uradio. Tragovi tog nerazumnog dela su još vidljivi na stazi i travnjaku. Nažalost, kafana i alkohol naprave tragediju. Molimo Boga da pregura i dobije ovu životnu borbu - poručio je u objavi Jovanović.

Prema nezvaničnim informacijama, kako piše Kurir, muškarac koji se nalazio u alkoholiziranom stanju stigao je pred policijsku stanicu i povikao "sada ću se zapaliti."

Prema nezvaničnim informacijama, D. M. je zadobio teške opekotine. Istraga je u toku kako bi se utvrdili motivi ovog dramatičnog incidenta.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading