PRIJA SE TRESLA ZBOG FILIPOVIH REČI: Sumirala utiske nakon SPEKTAKLA u Areni, pa priznala zbog čega je najviše PLAKALA! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

29.09.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović otvorila dušu nakon uspešnog prvog koncerta u Areni!

 

Sinoć je počela turneja Aleksandre Prijović, koja nosi naziv "Od istoka do zapada". Pevačica je napravila spektakl u punoj Štark Areni i uspešno završila prvi od tri koncerta koji su najavljeni. Publika je na kraju koncerta Priju nagradila ovacijama i petominutnim aplauzom, a od supruga Filipa Živojinovića je dobila buket cveća sa posvetom.

Odmah nakon završetka koncerta, Aleksandra je održala konferenciju za medije, gde je sumirala utiske.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Aleksandra Prijović na konferenciji za medije

- Hvala što ste došli i što ste uz mene sve ove godine. Pored toga što ste radili, nadam se da ste i uživali. Sve vreme sam se suzdržavala. Nisam krila emocije, ali nisam htela da plačem na svakih pet minuta, kako sam se stvarno osećala. U nekim trenucima nisam mogla da se iskontrolišem. Mogla sam da plačem celu noć, od neverovatne energije. Hvala svima koji su bili, nadam se da će svaki koncert biti ovakav - rekla je Prija na početku.

Popularna pevačica je više puta zaplakala tokom koncerta, a otkrila je koji joj je trenutak bio najemotivniji.

- Najemotivniji mi je bio sam početak, kad sam izašla na binu. Tada sam se najviše plašila, kako ću da podnesem taj osećaj, taj naboj pozitivne energije, ali sve je prošlo kako treba. Kad su svi počeli da pevaju sa mnom u glas, ja sam počela da se tresem. Onda kad sam videla sina isto, kako je bio veseo sve vreme. Kada sam se obratila publici prvi put, kad sam se setila svog prvog dolaska u Beograd. I kada sam posvetila pesmi baki i deki "Sve po starom" - rekla je Aleksandra.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Aleksandra Prijović na konferenciji za medije

Mnogi su se pitali gde je njen suprug Filip, a ona je otkrila da je on došao pred početak koncerta.

- Filip je poslao prvo buket sa posvetom naravno i ja kada sam pročitala, sreća pa me nije Lazar našminkao, ja sam se toliko rasplakala, da sam morala posle toga da se saberem i spremim. Filip je došao pred početak, ustvari, on je sve vreme bio tu, on je bio glavni kada je koncert u pitanju. Došao je i poželeo mi je sreću, a majku, baku i deku sam videla tek kada sam izašla na binu - ispričala je Prija.

Prija je otkrila i da li je dobila neki savet od Lepe Brene.

- Jeste, jeste, ja sam joj rekla da mislim da ću pasti u nesvest kada izađem na binu, ona mi je rekla da ne razmišljam, da uživam, treba da uživam i da budem ponosna na ovo što sam uradila. Puno mi je ona saveta dala - ispričala je pevačica.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Aleksandra Prijović na konferenciji za medije

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading