SUZE OTVORILE KONCERT, SUZE GA I ZATVORILE: Priju nagradili OVACIJAMA, zahvalila se suprugu Filipu i menadžeru Blašku na svemu!

Autor:

Zabava

28.09.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović se nakon spektakla u Areni zahvalila roditeljima, suprugu Filipu i menadžeru Blašku!

SUZE OTVORILE KONCERT, SUZE GA I ZATVORILE: Priju nagradili OVACIJAMA, zahvalila se suprugu Filipu i menadžeru Blašku na svemu!

Foto: ATA Images

Večeras se održao prvi koncert Aleksandre Prijović u Štark Areni, od tri koja je najavila i rasprodala. Uspešan početak turneje "Od istoka do zapada" obeležile su Prijine emocije. Ona se već na samom početku koncert slomila, a tako je bilo i na kraju, kada ju je publika nagradila gromoglasnim aplauzom i ovacijama.

Republika

Foto: Republika

Aleksandra Prijović

Aleksandra je zaplakala, pa se posebno zahvalila svojim roditeljima, suprugu Filipu Živojinoviću i menadžeru Danijelu Blažiću Blašku, kao i svim saradnicima, koji su doprineli tome da koncert bude spektakl kakav je priželjkivala.

Podsetimo, Prija je zaplakala na samom početku koncerta, kada se obratila publici i svojoj mami.

Republika

Foto: Republika

Aleksandra Prijović

Mislim da ste primetili da u poslednje vreme ne mogu da sakrijem svoje emocije i da često zaplačem na nastupima - rekla je Prija, pa se obratila mami:

Mama, da li se sećaš kada smo pre 15 godina prvi put prošle pored Arene i kad sam ti rekla kako bih volela da jendog dana pevam ovde. To je tada delovalo mnogo daleko a vidi nas sada. Mama, znam da i ti plačeš - rekla je Aleksandra, a i njena mama je zaplakala.

Republika

Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović

Prija je plakala i kada je pevala pesmu "Devet života", koju je napisao njen suprug Filip. Nakon što je otpevala pesmu "Devet života", i zahvalila se Filipu na istoj, Aleksandra se slomila i zbog bake i detke, kao i zbog svog oca.

Ja sam želela da vi doživite ovo - rekla je Prija baki i deki, zajecala, pa se obratila i svom ocu:

Tata, volim te. Volim vas najviše na svetu - rekla je Prija, pa nastavila da peva, a posvetila im je pesmu "Sve po starom".

Republika

Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović

Prija je menjala nekoliko odevnih kombinacija, imala specijalne goste, a na koncertu je okupila pola estrade, kao i mnoge druge poznate ličnosti, koje su uživela u njenom glasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Biba

29.09.2023 01:12

Ja Cu ipak slusati IL Dovoljno a ne ovu seljoberku