PRIJA NE PRESTAJE DA PLAČE: Zajecala zbog bake i deke, pa se obratila svom ocu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.09.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović ne može da savlada emocije na svom prvom koncertu u Areni!

PRIJA NE PRESTAJE DA PLAČE: Zajecala zbog bake i deke, pa se obratila svom ocu! (VIDEO)

Foto: Republika

Republika

 

Večeras se na svom prvom koncertu u Štark Areni Aleksandra Prijović više puta slomila i zaplakala. Nakon što je otpevala pesmu "Devet života", koju je napisao njen suprug Filip Živojinović, i zahvalila mu se na istoj, Aleksandra se slomila i zbog bake i deke, kao i zbog svog oca.

Ja sam želela da vi doživite ovo - rekla je Prija baki i deki, zajecala, pa se obratila i svom ocu:

- Tata, volim te. Volim vas najviše na svetu - rekla je Prija, pa nastavila da peva, a posvetila im je pesmu "Sve po starom".

Republika

Foto: Republika

Aleksandra Prijović

Podsetimo, Prija je zaplakala na samom početku koncerta, kada se obratila publici i svojoj mami.

Mislim da ste primetili da u poslednje vreme ne mogu da sakrijem svoje emocije i da često zaplačem na nastupima - rekla je Prija, pa se obratila mami:

Mama, da li se sećaš kada smo pre 15 godina prvi put prošle pored Arene i kad sam ti rekla kako bih volela da jendog dana pevam ovde. To je tada delovalo mnogo daleko a vidi nas sada. Mama, znam da i ti plačeš - rekla je Aleksandra, a i njena mama je zaplakala.

Republika

Foto: republika.rs, ATA Images

Aleksandra Prijović

Pred sam koncert popričali smo sa njenom majkom Borkom Mihajlović, koja se takođe slomila pred kamerama zbog uspeha svoje ćerke.

Imam tremu. Ja sam znala, samo sam čekala ovo da bude. Ali nisam znala da će to ovako da deluje na mene. Ja sam gotova... - krenula je Borka.

- Nisam je ni videla danas... Pitala me je da li sam se sredila, rekoh jesam, srećna je. Sad sam počela da plačem kad sam videla svu masu. Nisam mogla da se suzdržim. Kad se pojavi na sceni, ne znam kako ću to da podnesem. Poslala sam joj poruku: "Zvezdo moja, tu ti je mesto" - rekla je Borka za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading