"NISAM UMRLA, DA BI ME ALEKSANDRA NASLEDILA" Ceca se pred Prijinu Arenu prisetila svog PRVOG koncerta u Beogradu! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

28.09.2023

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović došla da podrži Aleksandru Prijović!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je večeras stigla u Štark Arenu, kako bi prisustvovala prvom koncertu koleginice Aleksandre Prijović, kojoj je poželela sreću.

- Ja joj želim preuspešne koncerte, kao što će i biti. Došla sam da podržim ovu treš muziku što narod obožava i da budem 2001. na koncertu za koji je prodato preko 50.000 karata - krenula je Ceca, pa otkrila da li je Prija njena naslednica:

Republika

Foto: Republika.rs

Ceca

- Žena prodala skoro 50.000 karata, to je za svaku pohvalu. Što bi bio ko koga nasleđivao? Ja nisam umrla. Svaka ptica peva svojim glasom, ona ima svoj identitet - rekla je Ceca, koja se prisetila svog prvog koncerta u Beogradu:

- Moj prvi veliki beogradski koncert bio je na Tašu, imala sam 20 godina. Reke ljudi na Tašu. Pevala sam ne znam koliko puta "Kukavicu" na bis - dodala je pevačica.

- Lepo je kada te kolege priznaju i podržavaju, to je ogromna čast. Nisam se danas čula sa njom, znam je, znam da joj treba mir, da se koncetriše na to. Zna odlično šta joj želim. Kako njoj tako i ostalim koleginicama. Širimo ljubav. Večeras đuskam uz "Dam, dam, dam", a nisam došla da plačem, došla sam da se provedem - poručila je Ceca.

Republika

Foto: republika.rs, ATA Images

Koncert Aleksandre Prijović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading