"ZVEZDO MOJA, TU TI JE MESTO" Majka Aleksandre Prijović se slomila pred kamerama - Borka zaplakala zbog ćerkinog uspeha!

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

28.09.2023

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borka Mihajlović ponosna na svoju naslednicu!

Borka Mihajlović, majka Aleksandre Prijović, stigla je u Štark Arenu sa svojim dečkom na prvi koncert svoje ćerke. Borka je bila veoma emotivna, pa za Republiku priznala da ima tremu, kao i da ne prestaje da plače zbog uspeha svoje ćerke.

Republika

Foto: Republika.rs

Borka plače

- Imam tremu. Ja sam znala, samo sam čekala ovo da bude. Ali nisam znala da će to ovako da deluje na mene. Ja sam gotova... - krenula je Borka.

Ona nam je otkrila i da Aleksandru nije videla danas, ali da se sve vreme dopisuju.

 

- Nisam je ni videla danas... Pitala me je da li sam se sredila, rekoh jesam, srećna je. Sad sam počela da plačem kad sam videla svu masu. Nisam mogla da se suzdržim. Kad se pojavi na sceni, ne znam kako ću to da podnesem. Poslala sam joj poruku: "Zvezdo moja, tu ti je mesto" - rekla je Borka za Republiku.

Republika

Foto: SKYMUSIC

 

Večerašnji njen koncert je deo trilogije, budući da će Aleksandra i sutra i prekosutra nastupiti u najvećoj koncertnoj dvorani u zemlji, pred hiljadama fanova koji su uspeli da dođu do svojih ulaznica, budući da su karte za sve tri večeri rasprodate u rekordnom roku - bez gotovo ikakve reklame! To potvrđuje duboku povezanost između Aleksandre i njene publike, koja s nestrpljenjem iščekuje da je čuje uživo.

Nema sumnje da će veče biti ispunjeno njenim legendarnim starim hitovima poput „Legitimno“ „Za nas kasno je“, „Zvuk tišine“, ali i novim pesmama sa njenog najnovijeg albuma, uključujući zarazni hit "Dam dam dam" koji je već osvojio srca mnogih. Za muzičko – vizuelni spektakl pobrinuće se Skymusic, zvanični organizator Aleksandrinih koncerta.

Kapije Arene svakog dana su se otvorile u 18 časova, a zvaničan početak koncerta za sva tri dana najavljen je u 20.30 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading