OVO JE PRIJINA MAĆEHA: Iz prvog braka ima dvoje dece, otkiveno kako se slaže sa pevačicom!

Autor:

Zabava

28.09.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Aleksandre Prijović odavno su razvedeni, a otac Nedeljko i majka Borka su nastavili svoj život sa novim partnerima.

OVO JE PRIJINA MAĆEHA: Iz prvog braka ima dvoje dece, otkiveno kako se slaže sa pevačicom!

Foto: Republika

Roditelji Aleksandre Prijović su se razveli još dok je ona bila devojčica, a otac Nedeljko i majka Borka su nastavili svoj život sa novim partnerima. Majka Aleksandre Prijović, Borka je u srećnoj vezi sa Fahrudinom Buljubašićem, a njen otac Nedeljko sreću je pronašao pored Lele, koja je postala maćeha Aleksandre Prijović.

 

 

Aleksandre Prijović sa svojom maćehom ima sjajan odnos. Lela iz prvog braka ima dvoje dece - ćerku i sina.

Aleksandrin otac Nedeljkom je u braku nešto više od tri godine sa Lelom, a na njihovom venčanju gosti su bili i Filip Živojinović i Aleksandra, koja je bila presrećna što je njen otac pronašao partnerku do kraja života.

 

 

Podsećamo, pevačica poslednjih nekoliko dana nalazi se u centru skandala zbog navodnog incidenta njenog supruga Filipa Živojinovića i menadžera Danijela Blažića Blaška. Nedavno je na jednog gala prestoničkoj proslavi došlo do navodne tuče, a kruži više verzija ovog događaja. Kako „Scandal!“ saznaje, dve Prijine koleginice su odlepile zbog njenog uspeha, pa su rešile da joj smeste razvod braka, plasiraju raznorazne informacije i sve vreme pokušavaju da joj naprave pakao od života. Kako navode, smeta im što Prijovićka živi mirnim i povučenim životom i nije im jasno kako osoba koja ne pravi skandale može toliko da uspe i rasproda čak tri Štark Arene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading