DOK SVI BRUJE O PRIJI I FILIPU, ISPLIVAO OVAJ DETALJ: Pevačica je dugo maštala o OVOME, a onda pukla 50.000 evra!

Autor:

Zabava

23.09.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović je ostvarila svoj devojački san pre pret godina!

DOK SVI BRUJE O PRIJI I FILIPU, ISPLIVAO OVAJ DETALJ: Pevačica je dugo maštala o OVOME, a onda pukla 50.000 evra!

Foto: eStock

Aleksandra i Filip

Popularna pevačica Aleksandra Prijović će uskoro održati tri koncerta u Štark Areni, a nedavno se našla u žiži interesovanja zbog navodnog incidenta između njenog supruga Filipa Živojinovića i menadžera Danijela Blažića Blaška, o kom kruži više verzija događaja. Prija se za Filipa udala pre nešto više od pet godina, a i detalji sa njenog venčanja i dalje su tema komentarisanja.

Republika

Foto: ATAImages

Venčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

Jedna od stvari o kojoj se priča je svakako Prijina venčanica. Ona je promenila nekoliko haljina tog dana, a najveću pažnju privukla je prva. Kako se tada pisalo, venčanicu je radila jedna domaća dizajnerka, dok je materijal naruče iz Italije i svi su komentarisali da je izgledala kao princeza kraljevske porodice. Mnogo se spekulisalo o tome koliko je koštala venčanica, koju je pevačica upotpunila noseći dugačak veo, sa dijademom u kosi. Pričalo se da je od nabavke materijala, preko šivanja i drugih sitnih detalja, venčanica koštala oko 50.000 evra.

Aleksandra je ranije govorila o tome kako bi volela da izgleda njena svadba.

Republika

Foto: ATAImages

Venčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

- Volela bih da venčanica bude poput onih iz bajki. Imam zamisao da bude dugačka, elegantna, ali i moderna. Svakako ću imati još jednu haljinu u koju ću se presvući u nekom trenutku, jer želim da se osećam komotno tokom celog dana. Želim da tog dana izgledam najlepše do sada, uostalom, kao što to želi svaka mlada - rekla je Aleksandra svojevremeno, nekoliko meseci pred venčanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading