SKANDAL ZBOG LJUBOMORE? Filip napravio HAOS Priji zbog menadžera Blaška?

Autor:

Zabava

18.09.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama kruži nekoliko verzija ovog događaja, a sada su isplivale nove informacije!

SKANDAL ZBOG LJUBOMORE? Filip napravio HAOS Priji zbog menadžera Blaška?

Foto: ST/Nemanja Pančić, instagram/printscreen

Republika je nedavno prva pisala o navodnom incidentu Filipa Živojinovića i Danijela Blažića Blaška, menadžera pevačice Aleksandre Prijović. Do navodnog incidenta došlo je na jednom gala slavlju u prestonici, a na društvenim mrežama kruži nekoliko verzija pomenutog događaja.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Aleksandra Prijović stiže na slavlje posle Filipa

Kako "Kurir" navodi, na proslavi je došlo do žestoke svađe između bračnih partnera zbog navodne Filipove ljubomore, koji je Aleksandru navodnu optužio da ga vara upravo sa Blaškom.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Filip stiže na slavlje pre Aleksandre

- Prija je na proslavu punoletstva došla sa prijateljem i šminkerom. Njen suprug Filip stigao je ranije sa bratom i ocem. Na proslavi je bio i Aleksandrin menadžer Blaško, koji se od nje ne odvaja godinama. Oni su svi sedeli za istim stolom i sve je bilo u najboljem redu, dok u jednom trenutku nije došlo do teške svađe. Filipu je zasmetalo to što su se Aleksandra i Blaško sve vreme došaptavali i osmehivali jedno drugom. On je u jednom trenutku dobio takav napad ljubomore da se zacrveneo od besa. Optužio ju je da ga vara sa Blaškom. Aleksandri je bilo jako neprijatno zbog svega, uopšte nije očekivala takvu reakciju supruga - navodi izvor "Kurira" i dodaje:

Republika

Foto: instagram/printscreen

Aleksandra i Blaško

- E sad, da li je malo veća količina alkohola učinila svoje ili ne, ne mogu da tvrdim, ali svi su bili šokirani zbog te situacije, posebno kad se zna da njih dvoje godinama imaju stabilan brak, iako se s vremena na vreme po medijima pojavljivala priča da nisu u najboljim odnosima i da im je brak na klimavim nogama. Aleksandra i Filip su u jednom momentu izašli van sale kako se ne bi raspravljali pred ostalim gostima i tamo su proveli nekoliko minuta. Uspela je nekako da ga smiri, pa su se vratili za sto i pravili se kao se ništa nije dogodilo - dodao je izvor.

Kako navodi njihov sagovornik, svi gosti su zamoljeni da o ovome ne pričaju javno.

- Vrlo je verovatno da je neko čitav incident i snimio i da će se to pojaviti na društvenim mrežama. Iako su svi gosti zamoljeni da o ovome ne govore nikom, priču je vrlo brzo po kuloarima proširio neko od gostiju. Ovo je mnogima bio dokaz da gde ima dima, ima i vatre, pošto se već duže vreme šuška da između Prije i Blaška postoji nešto više od poslovne saradnje i prijateljstva - završava izvor gorepomenutog lista.

Republika

Foto: instagram/printscreen

Aleksandra i Blaško

Kako dalje navode, pokušali su da stupe u kontakt sa Prijom, Filipom i njenim menadžerom, ali se nisu javljali. Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa Prijom na broj poznat redakciji, ali se nije javljala na naš poziv. Potom smo pozvali Blaška na broj poznat redakciji, ali se ni on nije javljao naš poziv. Na kraju smo pozvali i Filipa na broju poznat redakciji, ali broj nije bio u funkciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Marko

19.09.2023 06:27

Sa Blaskom može da saradjuje samo preko telefona.

Pro Koment

19.09.2023 13:00

Nju može da ima samo čovek koga boli uvo čta radi na nastupima, dodje kući lepa je "tvoja je" i to je to ništa te više ne zanima eh kad bi tio moglo kod balkanca da prodje, prošlo bi kod nekog francuza sigurno hehe.