"DA NIJE BILO MENE I GRANDA, NE BI BILO PRIJE, MILICE I TEE" Šok interjvu Saše Popovića - ovako je reagovao na Karleušine albume!

Autor: O. B. / B. P. M.

Zabava

13.09.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popović za Republiku otkrio da "Zvezde Granda" menjaju koncept, pa progovorio o pevačicama koje su potekle iz ovog takmičenja!

Na snimanje 17. sezone takmičenja "Zvezde Granda" stigao je je kreativni direktor "Granda" Saša Popović. Kako je otkrio na samom početku, ovo takmičenje će se razlikovati od prethodnih sezona.

- Svaki mentor će imati 2 muška, 2 ženska. Biće kandidata izazivača. Muški se takmiče sa muškima, ženski sa ženskima, videćete. Malo je komplikovano, ali videćete kad krene emisija. Godinama imamo isti koncept, pa smo hteli da bude interesantnije, zanimljivije. Nikad nije bio takav koncept. Takmičenje novih kandidata radi isključivo "Grand", ja sam pravio ta pravila. Takmičarski duh je prisutan svih ovih godina. Ovi izabrani kandidati, dajemo im priliku, to su takmičari koji nisu bili u finalu ili su ispali u finalu, biće ih 32, a 96 će biti izazivača, to su novi kandidati - rekao je Saša.

Republika

Foto: ATA Images

Saša Popović

On je otkrio i da li će biti nekih novih pravila za članove žirija, kao i da li će dobijati kazne.

- Nije ovo "Zadruga", pa da kažnjavamo. Videćemo u toku takmičenja kako će biti. Kazni nema, kako da kaznim žiri? Desilo se nekad da smo dva ili tri takmičara diskvalifikovali zbog ponašanja, ali za žiri nema kazni - poručio je on.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jelena Karleuša

Saša je otkrio i šta misli o novim albumima Jelene Karleuše.

- Nisam slušao albume. Čuo sam samo "Abu Dabi", dobra je - rekao je Popović.

Sašina supruga Suzana Jovanović je počela da snima spotove za stare pesme, a Popović je otkrio kako mu oni deluju.

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Suzana Jovanović

- Meni Suzana uvek izgleda dobro, i kad se probudimo, a tek na spotovima. Videla je da su se povampirile njene pesme, svi pevaju "Oči, oči", "Plavušu", "Rođena u pravo vreme", bolje da i ona uradi spotove, rade ljudi kavere. Nek joj ostane za ceo život - ispričao je Saša, pa se prisetio Marine Tucaković.

Republika

Foto: Youtube/ K1 Televizija

Marina Tucaković

- Marina je bila genije, nešto najbolje što smo imali. Upoznao sam je kad smo išli na "Evroviziju", napisala nam je "Sitnije, cile sitnije". Videćemo ko će se nametnuti kao najbolji tekstopisac - dodao je Popović.

Popović se osvrnuo i na albume Tee Tairović, Aleksandre Prijović i Milice Pavlović, te otkrio da li se oseća zaslužnim za njihove uspehe.

- Naravno da se osećamo. Da nije bilo "Zvezda Granda" i "Grand" produkcije, ne bi bile tu. Prijovićka vrh, Milica fenomenalna, svi albumi su mi vrh. Sve će nastupati u "Areni", da ne kažu da "Zvezde Granda" ne prave solističke koncerte. Sad je njihovo vreme. Ne pravi se koncert preko noći. Treba da prođu godine. Jelena je uvek govorila: "Dobri su, ali niko nije napravio...". Eto, Prijovićka tri koncerta, Milica jedan, možda budu dva. Tea Tairović izašla iz "Zvezda Granda", a kakav je uspeh imala na Tašmajdanu. Sve tri su mi miljenice - poručio je Popović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading